Karate párik

pridal WonderWoman 9.7.2019 o 21:37


To sú Joaquin a Rooney.

Predstavte si, že Joaquin Phoenix a Rooney Mara sú spolu už dva a pol roka. Je to priam neuveriteľné, ako ten čas letí. Dali sa dokopy na natáčaní spoločného filmu Mária Magdaléna, čo je trochu kontroverzné, keďže Joaquin hral postavu Ježiša a Rooney postavu Márie Magdalény. Ale tak ako sa hovorí – proti gustu žiaden dišputát.

To, čo sa najprv javilo ako typický PR vzťah pre promovanie nového filmu sa ukázalo ako vzťah naozajstný a normálny. Teda aspoň ja nevidím v ich prípade význam v dvojročnom kontrakte. Ak by však predsa niekto pochyboval o skutočnosti ich lásky, mal by si dávať pozor. Obaja totiž môžu neveriacim Tomášom pekne nakopať zadok, keďže spoločne chodia ešte aj na karate. Aj v nedeľu boli na spoločnej lekcii v Beverly Hills a keďže majú už žltý pás, mali by sme si na nich dávať bacha. Už len päť ich totiž delí od najvyššieho čierneho pása.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk