Tak predsa sa k sebe vrátili

pridal WonderWoman 9.7.2019 o 21:50


Stará láska nezhrdzavela.

Takže predsa je to tak, ako som predpovedala. Keďže môjmu a Ignácovmu pozornému oku neuniklo, že Kristen Stewart a Stella Maxwell boli už koncom mája na spoločnej prechádzke, vedela som, že je len otázka času, kedy sa ukáže, že sa k sebe vrátili.

Samozrejme, že v dnešnom modernom svete plnom PR vzťahov mi ako prvé napadlo, že Kristen sa so svojou sexy bývalkou vláči len preto, aby prilákala divákov do kina na jej najnovší prepadák film Charlieho Anjeli. To by si však mala radšej začať s niektorou zo svojich hereckých kolegýň z tohto zbytočného filmu. To by dávalo väčšiu logiku z marketingového hľadiska, nie? Je teda možné, že Kristen naozaj nevie žiť bez Stelly a keď v pondelok prileteli na letisko JFK v New Yorku, bola jeden veľký úsmev, čo je v jej prípade naozaj vzácnosť. Avšak Stella vyzerala dosť skleslo, čo mohlo byť buď kvôli dlhému letu, alebo len nezdieľa Kristenino nadšenie z ich obnoveného vzťahu. Čo myslíte, ako je to v skutočnosti medzi týmito dvoma?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk