Leví kráľ sa blíži do kín

pridal NoName 10.7.2019 o 21:24


Šelmy vyrazili na premiéru.

18. júla vtrhne do svetových kín Leví kráľ. Filmoví odborníci, bookmakeri a amatérski veštci predpokladajú, že sa z neho stane trhák obrovských rozmerov. Remake kreslenej rozprávky z roku 1994 mal včera slávnostnú premiéru.

Za najväčšiu hviezdu bola Beyoncé, ktorá prišla v sprievode svojej dcéry Blue Ivy. V novej verzii Levieho kráľa prepožičala hlas Nale, Simbovej vyvolenej. Beyoncé budeme vo filme počuť spievať aj skladbu Can You Feel the Love Tonight, ktorú pre pôvodnú verziu zložil Elton John a získal za ňu aj vysnívaného Oscara.

Pre novú verziu zložila a naspievala Beyoncé originálnu pieseň Spirit. Pieseň mala včera oficiálnu premiéru a ja predpokladám, že Beyoncé s ňou bude chcieť zopakovať Eltonov úspech. Je to v podstate jediná pieseň z filmu, ktorá sa môže súboja o Cenu akadémie zúčastniť, keďže je jediná pôvodná. Všetky ostatné už poznáme z roku 1994.

Na slávnostnej premiére sa objavili aj ďalšie bývalé členky Destiny’s Child, Michelle Williams a Kelly Rowland. Ukázať sa prišla aj Halle Bailey, ktorá získala úlohu filmovej Ariel a vyslúžila si tým nenávisť celého internetu.

Simbu nahovoril a naspieval Donald Glover, lotra Scara Chiwetel Ejiofor. O zábavnejšiu stránku filmu sa postarajú Seth Rogen v roly Pumbaa a Billy Eichner ako Timon. Na ich Hakuna Matata sa celkom teším.

Prvé recenzie sú nadšené najmä z vizuálnej stránky filmu. Po príbehovej stránke asi nie je čo riešiť. Leví kráľ je zimomriavkový aj po 25 rokoch od svojej premiéry. Tvorcovia sa inšpirovali Hamletom a nebáli sa vložiť do rozprávky pre deti aj ťažkú tému smrti a viny. Otázkou ostáva už len to, či nie je zbytočné prerábať disneyovky do novej „hranej“ podoby. Najmä ak neprinášajú takmer nič nové a len bezhlavo kopírujú svojich kreslených predchodcov.

Beyoncé bude Nala

 

Režisér Jon Favreau

 

Chiwetel Ejiofor bude Scar

 

Chrissy Metz

 

Alfre Woodard bude Sarabi

 

Florence Kasumba bude Shenzi

 

Kelly Rowland

 

Leann Rimes bola tiež za šelmu

 

Gina Carano

 

 

Nová Ariel Halle Bailey

 

Donald Glover bude Simba

 

Seth Rogen bude Pumbaa

 

Rufus Sewell

 

Billy Eichner bude Timon

 

Zooey Deschanel

 

Michelle Williams

 

Meghan Trainor

 

Emily Deschanel

 

Beyoncé a Blue Ivy

 

Beyoncé na plagáte s Nalou

 

Pieseň Spirit, zatiaľ bez klipu.

 

Zdroje: people.com,  eonline.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk