Renée Zellweger sa stane Judy Garland

pridal NoName 11.7.2019 o 19:51


Aspoň na chvíľu, v novo-pripravovanom životopisnom filme.

V pondelok bol zverejnený trailer k novému filmu s názvom Judy, s Renée Zellweger ako hlavnou predstaviteľkou,  ktorý vykresľuje zimu roku 1968 a posledné neslávne mesiace speváčkinho slávneho života. Film je natočený na podklade divadelnej hry Petera Quiltera End of the rainbow a režíruje ho Rupert Goold, známy pre prácu na filmoch American Psycho, King Charles III, či Ink. Zobrazuje zrejme všetko, čo si vieme predstaviť ako súčasť turbulentného života speváckej hviezdy – od romantiky cez boj so závislosťou,  manažmentom a dôležitou súčasťou Judyinho života – rodičovstvom. Talentovaná speváčka zomrela v júni roku 1969, kedy sa nešťastne predávkovala barbiturátmi.

Zellweger sa vyjadrila, že si prípravu na rolu Judy maximálne užívala.

„Existuje tak veľa materiálu, “ povedala a priznala, že jedným z jej obľúbených momentov bolo, keď objavila klip Judy Garland, vystupujúcej s Mickey Rooneym v The Judy Garland Show. „Je tak prirodzená. Priam vidíte, ako je sama sebou. Bola tak zábavná a cool.“

Nie každý však zdieľa toto nadšenie. Predovšetkým nie, ak sú s filmom priamo spájaní, tak ako Judyina dcéra, Lisa Minelli. Tá bola viac než rozladená článkom, zverejneným na Radar Online, podľa ktorého sa mala vďaka natáčaniu filmu spriateliť s Renée a všeobecne byť týmto filmom nadchnutá.

„Nikdy som s Renée Zellweger nehovorila… Neviem, ako tieto falošné správy vznikajú, ale ja ani neschvaľujem, ani nevystupujem proti novému filmu o Judy Garland. Akékoľvek iné správy sú nepravdivé.“

Reakcie na trailer, ako aj film samotný, sú veľmi zmiešané. Mnohí fanúšikovia oceňujú podobu Renée s Judy v posledné mesiace jej života – čo pri pôvabe Renée nie je až taký problém dosiahnuť, iní kritizujú nedostatok akejsi pomyselnej hviezdnej žiary, ktorú Judy mala a Renée vraj chýba. Ja sa však na film teším a názor si určite urobím až po jeho zhliadnutí. Do kín príde 27. septembra.

Judy Garland v podani Renée

 

 

 

 

 

 

Judy Garland s dcérou Lisou Minelli (1965)

 

Tweet Lisy, ktorým sa dištancuje od Renée

 

Trailer k filmu Judy

 

Somewhere over the rainbow z filmu Wizard of OZ (1939)

 

Judy spieva v originálnom vydaní filmu A star is born

 

Zdroje: dailymail.co.uk, vulture.com, dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk