Najlepšie platené celebrity roka 2019

pridal NoName 12.7.2019 o 18:24


Kto je už za vodou?

Zoznam najlepšie platených celebrít zostavuje pravidelne americký magazín Forbes. Uvažujem, prečo vlastne Forbes zverejňuje takýto zoznam uprostred júla a nepočká si pekne do decembra. Vtedy by to skutočne boli najlepšie platené celebrity roku 2019. Takto je to vlastne zoznam najlepšie platených celebrít od júla 2018 do júna 2019. Forbes totiž pracuje s údajmi za posledných 12 mesiacov. Tento závažný problém ale asi takto od stola neporiešime. Chcelo by to nejakú petíciu. Bude určite úspešnejšia ako tá, ktorá žiadala pretočenie poslednej série Game of Thrones.

* Admin – bude to asi tým, že väčšina firiem v USA má fiškálny(finančný) rok od júla do júna a nezhoduje sa s kalendárnym rokom ??

Vráťme sa ale naspäť k rebríčku. Nájdete v ňom rôzne známe tváre od hercov a moderátorov, cez spevákov, športovcov až po účastníkov reality show. Je to celkom slušný guláš, určite ho zajedajte chlebom, aby vám neprišlo zle od žalúdka. Moje feministické ja sa veľmi teší, že na samotnej špici trónia dve dámy. Nemám ich síce až tak rada, ale tu ide o princíp. Girl power!

 

10. Canelo Alvarez, 94 miliónov dolárov

Na 10. mieste sa nachádza pán, ktorého som si musela intenzívne googliť. Je to boxer a ja sa priznám, box nie je moja parketa. Canelo pochádza z Mexika, v roku 2018 bol zvolený za najlepšieho boxera sveta. Vlastným menom sa tento mladík volá Santos Saúl Alvarez, Canelo je jeho prezývka a v španielčine znamená škorica. V Španielsko sa takto zvyknú prezývať ľudia s červenými vlasmi. Keď už sme pri boxe, videli ste film Boxer a smrť? Jeden z najlepších slovenských filmov vôbec. Odporúčam.

 

9. Dr. Phil McGraw, 95 miliónov dolárov

Samozvaný televízny psychológ vie, ako si na seba zarobiť. Známy sa stal vďaka show Oprah Winfrey, kde býval pravidelným hosťom. Od roku 2002 má vlastný program Dr. Phil, v ktorom rieši kontroverzné problémy bežných ľudí.

 

8. The Eagles, 100 miliónov dolárov

Kapela, ktorá v roku 1976 nahrala nesmrteľnú pieseň Hotel California. Aj po takmer 50-tich rokoch The Eagles stále hrávajú. V roku 2016 umrel jeden zo zakladateľov skupiny Glenn Frey a to ešte zvýšilo záujem o koncerty. Kapela zarobí za jedno vystúpenie 3, 5 milióna dolárov.

 

7. Neymar, 105 miliónov dolárov

27-ročný futbalista z Brazílie je známy najmä vďaka svojim prifilmovaným zraneniam. Neymar má podpísaný 5-ročný kontrakt s klubom Paris Saint-Germain, za ktorý mu na účte pristálo 350 miliónov dolárov.

 

6. Cristiano Ronaldo, 109 miliónov dolárov

Ronaldo vie, ako sa správne kope do lopty! 5-krát bol zvolený za najlepšieho hráča roka, hráva v Juventuse a za posledných 12 mesiacov zarobil 109 miliónov dolárov.  Okrem toho vie aj to, že na to, aby bol skutočnou hviezdou, musí so svojimi fanúšikmi komunikovať na sociálnych sieťach. Na Instargame má 175 miliónov followerov.

 

5. Ed Sheeran,

Nikdy by som to do tohto chlapca nepovedala. Pamätám si, ako som prvýkrát počula pieseň I See Fire, ktorú zložil pre Hobita. Vravela som si, tento chlapec nemá šancu. Škaredý, smiešny, afektovaný. A aha ho, kam to dotiahol. Ročne zarába 110 melónov. A stále je škaredý, smiešny a afektovaný.

 

4. Lionel Messi, 127 miliónov dolárov

Ďalší futbalista, sľubujem, že už posledný. Lionel má 32 rokov, pochádza z Argentíny. Momentálne hrá za Barcelonu a je to celkom beťár. V roku 2016 ho obvinili z neplatenia daní. Dostal pokutu 250000 dolárov.

 

3. Kanye West, 150 milónov dolárov

Najviac peňazí do rodinného rozpočtu priniesol Karol vďaka podpisu zmluvy so spoločnosťou Adidas. Z tejto spolupráce sa zrodili ultrahnusné Yeezy tenisky. Za každý predaný pár Kanye dostane 15 percent z ich ceny. Si podpísal, brácho!

 

2. Kylie Jenner, 170 miliónov dolárov

A máme tu prvú dámu. Nech si o Kylie myslíte čokoľvek, zarábať v 21 rokoch 170 miliónov je obdivuhodné. Kylie si na seba v podstate zarába sama, predáva kozmetiku s názvom Kylie Cosmetics. Aktuálne zvažuje, že začne vyrábať aj kozmetiku pre bábätká. Kyliena spoločnosť má podľa odhadov hodnotu 900 miliónov dolárov a Kylie vlastní 100% akcií. Za mňa klobúk dolu. Toto dievča presne vie, ako využiť hlúposť ľudí.

 

1. Taylor Swift, 185 miliónov

Taylorino turné Reputation sa stalo najlepšie zarábajúcim turné v dejinách Spojených štátov. Taylor si na ňom prilepšila o 266, 1 milióna. V roku 2018 odišla z vydavateľstva Big Machine Records a zakotvila vo vydavateľstve Universals Republic Records, kde jej dali omnoho výhodnejšie podmienky. Nedávno sme písali o tom, že vydavateľstvo naďalej vlastní jej rannú tvorbu a Taylor je kvôli tomu naštvaná. Áno, škoda peňazí, ale na druhej strane… Taylor si zarobí ďalšie melóny lusknutím prsta, nie?

 

Ak vás zaujímajú aj mená za prvou desiatkou, nech sa páči.

11. Roger Federer

12. Howard Stern

13. J. K. Rowling

14. Russell Wilson

15. Dwayne Johnson

16. Aaron Rodgers

17. LeBron James

18. Rush Limbaugh

19. Elton John

20. Jay-Z

20. Beyoncé Knowles (áno, 2x 20. miesto, Beyoncé a Jay-Z zarobili obaja 81 miliónov, to je také sladké)

22. Ellen DeGeneres

23. Stephen Curry

24. Chris Hemsworth

25. Drake

26. Kim Kardashian West

27. Ryan Seacrest

28. Sean Combs

29. James Patterson

30. Metallica

 

Zdroj: wikipedia.org

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk