Tajná svadba

pridal WonderWoman 13.7.2019 o 16:01


Heidi a Tom už sú svoji.

Poviem vám, že títo dvaja teda vedia, ako udržať tajomstvo. Napriek tomu, že sa ani trochu netaja svojou láskou a dávajú si ju najavo na každom kroku, podarilo sa im od februára (!) tajiť, že sú manželia. Vzali sa len dva mesiace po tom, čo Tom požiadal Heidi o ruku a päť mesiacov o tom nepovedali ani slova. Klobúk dolu, novomanželia!

Túto informáciu potvrdil magazín People a vieme už aj to, že v auguste sa bude konať aj svadba číslo dva. Svoje áno by si mali druhýkrát povedať na luxusnej jachte na Capri, presne na tom istom mieste, kde si Heidi uvedomila, že Tom je jej sprznená spriaznená duša. Nemôžem si pomôcť, ale z ich spoločných fotiek srší neuveriteľné šťastie a láska a ja im to nielenže verím, ale ešte im aj fandím. Neviem, čo sa to so mnou deje, lebo pri našich celebritách na lásku neverím, ale v pár prípadoch musím urobiť výnimku a Heidi s Tomom sú jedna z nich. Snáď ma nesklamú.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk