Dwayne a Jason na spoločnej premiére

pridal WonderWoman 14.7.2019 o 12:27


Nového Rýchlo a zbesilo.

Tak a máme tu dvoch najsympatickejších holohlavých chlapíkov v Hollywoode. Dwayne ´The Rock´ Johnson a kuriér Jason Statham si zahrali bok po boku v najnovšom filme z dielne tvorcov Rýchlo a zbesilo s názvom Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Oboch sme už v týchto úlohách videli vo Fast and Furious 7 a keďže chémia medzi nimi bola skvelá, dostali oveľa viac priestoru v spoločnom filme.

Dwayne a Jason prišli samozrejme aj na včerajšiu premiéru filmu v Los Angeles a rozdávali všade okolo seba úsmevy, podpisy a fotky. Jason prišiel v doprovode svojej krásnej snúbenice Rosie Huntigton – Whiteley a Dwayne vzal na červený koberec svoju mamu Atu. Okrem nich nemohol chýbať ani Idris Elba so svojou manželkou a dcérou, keďže Idris si strihol vo filme hlavného záporáka. Príležitosť dostala aj Eiza González a ja si tento film určite nenechám ujsť, už len kvôli úsmevu The Rocka a akčným scénam s autami.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk