Agentom 007 sa najnovšie stane žena! A černoška!

pridal NoName 15.7.2019 o 20:17


Svet sa zrejme už naozaj zbláznil z celého toho feministického šialenstva okolo.

 

Ešte predtým ako sa vám začne otvárať nožík vo vrecku, musím povedať, že Daniel Craig si v nadchádzajúcej 25 Bondovke zopakuje úlohu Jamesa Bonda. V čom je teda ten háčik? Neznámy zdroj označovaný ako “zasvätenec filmu” totiž opísal scénu, v ktorej M (toď meno hlavy MI6) povie: “Vstúpte agent 007.” A v tom vstúpi Lashana Lynch. Žena. Černoška. Boom! Šokujúci moment hneď na začiatku filmu. Ústa dokorán, popkorn na zemi a kŕčovité zvieranie ruky spolusediaceho v kine? Ďakujeme za spoiler, anonymný zdroj!

Film sa má natáčať v Taliansku a Anglicku, pričom Daniel Craig sa už vyjadril, že tento – pre neho piaty film o Bondovi – bude jeho posledným. Žeby sme teda v apríli 2020 boli svedkami prenechania žezla práve žene? Britská herečka Lashana Lynch stvárni agenta, ktorému pridelia magické číslo 007. James Bond aka Daniel Craig je už na dôchodku a užíva si karibskú Jamajku, keď ho povolajú opäť do služby. Daniel Craig teda stratí svoje číslo, nie však slávne meno.

31-ročná Lashana Lynch debutovala vo filme Fast girls z roku 2012. Ak ste fanúšikom Marvel filmov, tak ste ju iste zaregistrovali v tohtoročnom Captain Marvel, kde si zahrala po boku Brie Larson pilotku.

Oznámenie tejto novinky zatriaslo aj sociálnymi sieťami. Potom ako bolo oznámené obsadenie novej malej morskej panny Ariel, ľudia tlieskajú aj tomuto rozhodnutiu. Bondova producentka Barbara Broccoli (krásne meno, priam na zjedenie) sa vyjadrila už minulý rok, že Bond “nikdy” nebude žena. Snáď to takto aj ostane.

Máme tu fanúšikov Jamesa Bonda?

 

Lashana Lynch v Captain Marvel

 

Nóbl Lashana

 

 

 

 

Obsadenie Bond 25

 

Zdroj: theguardian.com, csfd.cz, slashfilm.com, insidehook.com, metro.co.uk, forbes.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk