Kráľovná Beyoncé na ďalšej Lion King premiére

pridal NoName 15.7.2019 o 16:24


S ananásom po boku.

Nie, nemáte déja vu a áno, skutočne bola prednedávnom pikoška o Beyoncé na premiére nového spracovania Lion King. Sú dva dôvody, pre ktoré nasledujem svoju kolegynku s podobnou témou. Po prvé, nedalo sa nevšimnúť obľúbenosť teraz tak pertraktovanej Meghan Markle, vlastne teda vojvodkyne zo Sussexu v komentároch tu na Pikoškách. Chudera si to momentálne zlíza za všetky nás nemožné matky. Tak keď už je tak, pozrime sa na ďalší jej prešľap: dovolila si namiesto sedenia doma pri dieťati ísť na filmovú premiéru a dokonca vyzerať dobre. Tfuj na ňu.

Po druhé, na londýnskej premiére na Leicester Square zo všetkých hviezd na nebi najviac žiarila Beyoncé, len neviem, či tentokrát nezatienila svojimi rozmermi aj Alfa Centauri. Tu umiestňujem disclaimer pre emocionálne ľahko dotknuteľných – Queen B napriek svojmu egu vyzerá obyčajne fakt dobre. Čo sa stalo v tento konkrétny večer s jej šatami si však neviem vysvetliť. Tipujem, že ju vydierala dielňa Alexandra McQueena alebo cez účes svojho manžela nevidela na zrkadlo. Odkazujem armáde módnych stylistov Carterovcov – ktorí tento článok zaručene budú čítať – že toto sa im nepodarilo a autorke tohto článku, aby si šla najesť. Hejtovať nalačno spôsobuje vredy a zníženie gramatickej spôsobilosti.

 

Ten rozparok…

 

A ten výstrih…

 

Chúdence popučené

 

Martinko Klingáč sa včera činil s látkou

 

Ale ľúbia sa aj tak

 

 

Cmukačky a zvítavačky

 

Stískačky

 

 

Vin Diesel s nadšenou manželkou

 

Voskové figuríny Eltona Johna s manželom

 

Vraj, že Seth Rogen s manželkou Lauren Miller, ale ja aj tak neverím, že pod tou bradou je

 

Pharrell, biele ponožky, topánky s jeho menom a hej, aj manželka tam vlastne bola

 

Guy Ritchie so sexy manželkou Jacqui (tá blond)

 

A ešte raz, veď na pekné sa dobre pozerá

 

Zdroje: dailymail.co.uk, metro.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk