Romantický Rami Malek

pridal NoName 15.7.2019 o 19:50


Na prechádzke s frajerkou.

Ignác si ich odchytil na Manhattane, zdá sa, že potrebovali doplniť zásoby v chladničke. Okrem toho si zašli na spoločnú večeru a vyzerali pri tom šťastne. Rami randí s 25-ročnou herečkou Lucy Boynton, s ktorou sa zoznámil počas nakrúcania Bohemian Rhapsody. Ich láska na rozdiel od tej filmovej stále trvá a trvá. Lucy Boyton hrala v Bohemian Rhapsody Mary Austen, Mercuryho snúbenicu, s ktorou sa napokon kvôli svojej orientácii rozišiel. Lucy môžete poznať aj z filmov Vražda v Orient exprese a Sing Street. V druhom menovanom filme bola neskutočne čarovná a ja dúfam, že ju čaká hviezdna kariéra, pretože sa jej akosi neviem nabažiť.

38-ročný Rami má egyptské korene, na ktoré je údajne veľmi hrdý. Na budúci rok ho vidíme v 25. bondovke, bude hrať hlavného zloducha. Po smrti M, sú Bondovi protivníci asi tým jediným, čo ma ešte na filmoch o agentovi 007 zaujíma. Vždy ich hrajú skutočne dobrí herci, scenáristi im doprajú silnú motiváciu a vy vlastne aj celkom chápete, prečo chcú ten svet zničiť. V bondovkách platí základné príbehové pravidlo, hrdina je len taký silný, ako jeho protivník. A Javier Bardem bol v Skyfall fakt dobrý. Podobne zažiaril aj Mads Mikkelsen v Casino Royale. Dúfam, že Malek bude pokračovať v tejto tradícií.

Rami nemá ešte ani 40 rokov a na poličke sa mu už povaľujú 3 vzácne ocenenia. Za stvárnenie Freddieho Mercuryho dostal Oscara, Zlatý glóbus a Baftu. Kritici tiež ocenili jeho herecký výkon v seriáli Mr. Robot. Za rolu hackera Elliota získal zatiaľ len nomináciu na Zlatý glóbus, ale ktovie, možno sa to čoskoro zmení. Na jeseň bude mať premiéru už štvrtá séria a seriál má stále čo povedať.

 

Rami je šťastný muž. Ako pozerám na tie Lucyne kolená, tuším, že jej nevadí dlhé kľačanie.

 

Pekná je a dokonca vie aj čítať! Lucy drží v ruke Frankensteina.

 

No chutní sú. Dúfam, že to nie je PR vzťah.

 

Rami a Lucy vo filme Bohemian Rhapsody

 

Skutočná Mary a Freddie

 

Na Oscaroch

 

Na Zlatých glóbusoch

 

Cmuk

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk