Zasnúbené?

pridal WonderWoman 15.7.2019 o 21:40


Vraj áno.

Viete, čo je sranda? Že napriek tomu, že Cara Delevingne je veľmi úspešná modelka a teda by mala stelesňovať krásu, v civile pôsobí väčšinou veľmi zanedbane a nepríťažlivo. Dobre, poviem to bez servítky – podľa mňa je to riadna špata.

Jej aktuálna láska Ashley Benson pôsobí oveľa viac žensky a je tak normálne klasicky pekná. Pre Caru je však momentálne tá najkrajšia na svete, lebo sa od nej nevie ani na sekundu odtrhnúť a vraj sú dokonca zasnúbené. Vraj nosia obe rovnaké prstene na ľavej ruke a cez víkend oslavovali svoje zásnuby v nočnom klube v Saint-Tropez. Mohli sa možno trochu primaľovať a Ashley si mohla umyť vlasy, ale zas ak sú si isté svojou láskou, ktorú chcú spečatiť svadbou, už sa nemusia tak veľmi snažiť. Som si istá, že tá, čo pokľakla, bola Cara a ak sa to naozaj stalo, možno nám o tom v nejakom rozhovore raz porozpráva. Alebo si to nechajú pre seba a ešte sa aj tajne zoberú, ako je to teraz u našich celebrít v móde. Však, Heidi?

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk