Kristen Stewart hore bez

pridal WonderWoman 16.7.2019 o 21:46


A konečne umytá.

V nedeľu došlo na Amalfinskom pobreží v Taliansku k niekoľkým neuveriteľným úkazom. V prvom rade – Kristen Stewart bola sexy. Neverila som, že to niekedy poviem, ale v čiernych bikinách vyzerala fakt super, žensky a prvýkrát som v nej videla ženu a nie strašiaka do maku. To ale nie je všetko. Kristen sa po dlhých týždňoch okúpala! Síce v mori a bez sprchového gélu, ale určite zo seba zmyla veľkú časť nahromadenej špiny a mastnoty z vlasov. Takže tlieskam! No a aby toho nebolo málo, Kristen v určitom okamihu odložila vrchný diel plaviek, povedala si: cecky ven a opaľovala sa hore bez. Neskutočné.

Na plavbe jachtou jej okrem chlapských kamošov robila spoločnosť aj jej staro-nová frajerka Stella Maxwell. Tá sa rozhodla pre nerovnomerné opálenie a plavky dole nedala. Namiesto toho trpezlivo fotila svoju milovanú Kristen, aj keď by som prisahala, že to býva vždy naopak. Čo sa to tej Kristen stalo? Žeby v sebe znovu objavila svoje ženské ja? Čo bude nasledovať ďalšie? Začne si opäť s nejakým mužom? Zostávam v napätom očakávaní.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk