Riri hľadá podnájomníkov

pridal WonderWoman 17.7.2019 o 8:28


Kto k nech chce ísť bývať?

Alebo lepšie povedané – kto má mesačne k dispozícii 35 tisíc amerických dolárov, aby mal na nájomné? Presne toľko si totiž Riri mesačne pýta za podnájom vo svojom krásnom veľkom baráčiku v Los Angeles. Nájde sa tu 35 ľudí, ktorí by spolu chceli bývať a platiť po tisícke mesačne?

Asi ani nie a asi by sa tam toľko ľudí ani nepomestilo. Dom má síce rozlohu skoro 700 metrov štvorcových, ale nech počítam ako počítam,  6 spální, 8 kúpeľní a 2 toalety by 35. ľuďom nestačili. Domáce kino tiež nemá takú kapacitu a vonkajší bazén síce nie je najmenší, ale aby ste si v ňom mohli nerušene zaplávať, nechcete sa tam tlačiť tridsiati. Niečo mi však hovorí, že Rihanne sa dom tak skoro prenajať nepodarí. Už rok sa ho snaží predať za 7 a pol milióna, takže zrejme ani prenájom v tejto cene nebude mať veľký úspech. Možno by mala ísť nižšie s cenou a zmeniť realitku, ktorá jej ho rieši.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk