David Hasselhoff mal narodeniny!

pridal NoName 18.7.2019 o 21:36


Najslávnejší plavčík si zaslúži našu pozornosť.

Ako už titulok oznamuje, David Hejzlhof mal v stredu 17.07. sviatok. Oslavuje 66-te narodeniny a my mu blahoželáme! Tento šarmantný americký herec, svoju slávu naplno naštartoval v disko osemdesiatych rokoch, kedy sa preslávil nie svojim hereckým talentom, ale hlasom. Ak vám niečo hovorí song Looking for freedom, tak vás prehlasujem za oficiálne starých. Ako ospravedlnenie odo mňa, vám na konci článku pridávam link na spomínaný pozitívne ladený song.

Okrem vynikajúceho hlasu, David disponuje aj hereckým talentom. Do pamäte sa nám zapísal najmä ako strážca pobrežia Mitch Bjukenen Buchannon a taktiež ako strážca spravodlivosti, Michael Knight. Kto chce ale zaloviť v pamäti, môže si ho vybaviť ako doktora Snappera Fostera zo seriálu Mladí a nepokojní. To by ste si ale museli zaloviť poriadne hlboko…

 

Pred pár dňami sa v rámci relácie Good morning America znovu stretol so svojim milovaným čiernym tátošom Kittom. Neodolal a zapózoval si s ním.

 

A teraz originál z roku 1982

Všimnite si tie jeho pózy

 

 

 

 

A teraz trochu z Pobrežnej hliadky

Pamela na koberčeku

V pôvodnej zostave

A ešte by bolo dobré vám ukázať aj jeden seksi záber. Vrrr. Tie plavky tento rok letia!

Zatancujte si ??

Zdroje: famousbirthdays.com, metro.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk