Katy Perry produkuje záchodovú hudbu

pridal NoName 20.7.2019 o 20:54


Nezabudnite spláchnuť!

Najlepšie selfíčka sa robia na hajzloch o zrkadlo. Odporúča 9 z 10 instagrameriek a jedna Katy Perry. Katy v pondelok zverejnila na svojom Instagrame video, v ktorom spieva naživo pieseň Never Really Over. Táto skladba vyšla pôvodne už v máji, klip vyzerá ako zo sedemdesiatych rokov a je plný lásky a smútku z rozchodu. Klasická Katy Perry, tentokrát trochu retro a trochu nuda.

Prvé verejné vystúpenie prišlo až po dvoch mesiacoch a rozhodne nie je nudné. Vždy keď Katy spieva naživo, tak z toho mierne bolia uši. Tentokrát to však dáva s prehľadom, takže predpokladám, že skladbu prehnali auto-tunom. Katy a jej kreatívny tím poňali video originálne. Nahnali celú kapelu do kúpeľne, gitaristu posadili na hajzel, klávesáka do vane a spustili. Katy to celé natáčala na mobil. V závere videa gitarista spláchne, voda zažblnká a video je hotové. Takto sa točia lowcost videá! A ja v ňom dokonca cítim aj akúsi metaforu na súčasnú spoločnosť. Alebo nám chce Katy len naznačiť, že produkuje sračkovú hudbu?

Katy si momentálne užíva obnovené priateľstvo s Taylor Swift. Bola to práve Katy, ktorá urobila prvý krok k zmiereniu a ospravedlnila sa Taylor. Poslala jej skutočnú olivovú ratolesť, ktorá je symbolom mieru. Potom nasledovali mierové koláčiky, ktoré Taylor vlastnoručne upiekla pre Katy a napokon sa Katy objavila ako hamburger v klipe You Need To Calm Down. Taylor bola prezlečená za hranolky a obe sa k sebe s láskou pritúlili. Uvidíme, koľko im to vydrží.

 

Olivová ratolesť

 

Najlepšie kamky

 

Videoklip, ktorý vyšiel v máji

 

Záchodová sonáta

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

My bands always down for the weirdest shit, pun intended ?????+?

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

 

Zdroje: kiis1065.com.au,  mtv.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk