Koho bandero?

pridal NoName 20.7.2019 o 15:38


Podľa tetovaní už asi viete, či?

Ja by som nevedela ani podľa tetovaní, keďže sa snažím túto kontroverznú hviezdičku nesledovať príliš často. Dnes mi, ale náhodou padla do oka, tak som sa rozhodla vám ju ukázať v plnej paráde. To, že je Amber Rose tehotná, sme vám už slávnostne oznámili v apríli. Neukázali sme vám,   milí pikoškári, ako sa nám pekne rozširuje. Pri všetkej úcte k tehotným ženám. Je to prirodzené.  (Však Kim?)

Amber čaká svoje druhé dieťa s hudobníkom Alexandrom Edwardsom. Na svet ho privítajú v októbri. Ak to bude dievčatko, snáď ju nebude brávať na svoj slávny Slut Walk. To je nejaký čudný pochod, ktorý založila v dobrej viere na podporu obetí znásilnení a sexuálneho harašenia. Má niesť odkaz, že ženy, respektíve ktokoľvek, si môže na seba obliecť čokoľvek, bez toho aby bol napádaný. Či už slovne alebo fyzicky. Pekná myšlienka, avšak mimoriadne šokantne podaná. To by ale nebola Amber…

S partnerom

 

 

 

 

 

 

Slut Walk. Kapitán „zachráň štetku“

 

Zdroje: dailymail.co.uk, hollywoodlife.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk