Murder Mystery naďalej láme rekordy

pridal NoName 21.7.2019 o 8:54


Keď Netflix spustil pred mesiacom tento film, zrejme nemal ani potuchy aký úspech mu prinesie.

Opätovné spojenie mien Adam Sandler a Jennifer Aniston bolo zrejme tým najväčším lákadlom pre mnohých. Film si už za prvé tri dni pozrelo cez 30 miliónov domácností. Dostal sa tak na prvú priečku filmov s najväčším otváracím víkendom Netflixu. Teraz je film už mesiac dostupný na streamovanie a Netflix uvádza, že doteraz si ho pozrelo 73 miliónov domácnosti. Tomu sa hovorí parádne číslo. A niekomu sa sypú pekné prachy.

Pre porovnanie – minuloročný Bird Box so Sandrou Bullock si pozrelo 40 miliónov domácností za prvý týždeň. Cink cink!

Tak o čom to je? Manželia Nick a Audrey sú spolu už 15 rokov a rozhodnú sa osláviť to výletom do Európy. Už v lietadle však stretnú šarmantného anglického vikomta, ktorý ich pozve na luxusnú jachtu. Veľmi rýchlo po príchode sa však stane vražda a hádajte kto bude hlavným podozrivým?

Najskôr bola úloha hlavnej ženskej hrdinky ponúknutá Charlize Theron a neskôr boli medzi hereckým obsadením spomínané mená Emily Blunt a Colina Firtha. Nakoniec sa k filmu dostala Jennifer Aniston a tak si Sandler zopakoval spoluprácu s Aniston po ôsmich rokoch.

Napriek krásnym číslam, z filmu kritici rozhodne nie sú nadšení. Rotten Tomatoes im dal slabých 46%.

Kto to už videl?

 

Nick a Audrey aka Sandler a Aniston

 

V civile

 

Môže byť?

 

via GIPHY

 

Zdroje: dailymail.co.uk, comingsoon.net, cosmopolitan.com, people.com, giphy.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk