Nový manžel Denise Richards vychádza s Charlie Sheenom

pridal NoName 21.7.2019 o 7:50


Charlie, maj sa na pozore! Tvoja ex sa začína rozkecávať.

Z Denise Richards sa nám stala panička z Beverly Hills. Má totiž za sebou prvú sériu reality show Real Housewives of Beverly Hills. A vraj celkom úspešnú. Pred kamerami tejto kvázy show šla pred oltár. Druhýkrát. Všetci ju však poznáme vďaka manželstvu s Charlie Harperom, teda Sheenom.

Po ukončení aktuálnej série Paničiek z Beverly Hills sa pred kamerami stretli všetky účastníčky show, kde odpovedajú na otázky moderátorovi Andymu Cohenovi. Väčšinou ide o akési zhrnutie odvysielanej série. Denise sa však veľmi rýchlo rozkecala aj o svojom ex. Keďže sú obaja rodičmi dvoch dcér, sú stále v kontakte. Jej aktuálny manžel Aaron Phypers dokonca pred svadbou zavolal Charliemu, aby mu oznámil o ich plánoch zosobášiť sa. Vraj tak urobil z rešpektu k Charliemu. A k tomu, že bude nevlastným otcom jeho dvom dcéram. To bola tá milá časť.

Denise však v show porozprávala aj o tom, ako si Charlie raz na Vďakyvzdanie priviedol domov štetku. Keď jej tieto brepty neskôr Charlie vyčítal, povedala: “Nevedela som, že je to tajomstvo. Vždy si bol tak otvorený, čo sa týka žien na jednu noc.” No myslí to tejto slečne, že?

Charlie a Denise boli zosobášení od 2002 do 2005, pričom počas rozvodu bola tehotná. Majú spolu teda dve dcéry – Sam a Lola.

 

Denise počas rozhovoru s Andy Cohenom

 

Aktuálne paničky z Beverly Hills

 

Bejvavalo

 

Aktuálny manžel

 

Niekedy ju už nespoznávam…roky, zlý uhol a vuala!

 

Zdroje: dailymail.co.uk, toofab.com, usmagazine.com, people.com, abcnews.go.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk