Tipy a triky na bezpečné cestovanie od Naomi Campbell

pridal NoName 22.7.2019 o 19:59


Ako sa sterilne prepraviť z bodu A do bodu B.

Modelka sa nám prostredníctvom svojho vlogu zdôverila, že počas cestovania lietadlom si vytvorila vlastnú bezpečnostnú rutinu. Niekomu sa to možno bude zdať šialené a prehnané, ale ja jej to celé verím. Predstavte si, že cestujete tak často, že sa ráno zobudíte a chvíľku vám trvá, než si uvedomíte, že už nie ste vo Francúzsku, ale v New Yorku. V takomto hektickom pracovnom nasadení si nemôžete dovoliť dostať nádchu alebo nebodaj niečo horšie. Nikto nechce na móle vidieť modelku s osmrkanou vreckovkou v rukáve. Nehovoriac o tom, ako sa musí človek s touto smrteľnou chorobou v práci cítiť.

Naomi Campbell si za vyše 30 rokov kariéry asi párkrát nádchu z lietadla priniesla. Tak sa rozhodla, že si pred cestou do príručnej batožiny zbalí gumené rukavice, dezinfekčné obrúsky, rúško na tvár a dokonca aj vlastný návlek na sedačku. Po nástupe do lietadla si hneď nasadí rukavice, obrúskami vydezinfikuje všetko, čoho sa bude na svojom mieste dotýkať a nasadí návlek na sedačku. Situáciu zaklincuje rúškom na tvár a hotovo. Vo videu skonštatovala, že na ňu občas ľudia pozerajú ako na blázna, ale jej to nevadí. Okrem iného si so sebou ťahá aj balík hydratačnej kozmetiky, aby nám po ceste nevyschla. Ale to už zaraďujem medzi modelkovský štandard.

Tento cestovateľský diel, ktorý si môžete nižšie prehrať, začalo zdieľať množstvo ľudí.  Ja by som povedala, že ho zverejnila vo veľmi vhodnom čase. Určite sa na letisku dezinfekčné obrúsky začnú predávať ako teplé rožky ??

 

 

Utiera všetko čo sa dá…

 

Nasadí návlek (kupuje si rôzne, hlavne v žiarivých veselých farbách)

 

A ešte niečo chýba…

 

Ahá rúško!

 

 

A keď bezpečne pristane, môže žiariť na červených a trebárs aj ružových kobercoch.

 

Celý postup nájdete tu:

 

Zdroje: dailymail.co.uk, hellomagazine.com, youtube.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk