Michael Sheen bude otec

pridal NoName 23.7.2019 o 11:27


A nie ten duchovný. Jeho partnerka čaká dieťa.

Možno viete a možno nie, ale Michael momentálne hrá v seriáli Good Omens (podľa knihy od Terryho Pratchetta a Neila Gaimana) anjela menom Aziraphale. A tak blížiaceho sa potomka na Twitteri ohlásil slovami, že čoskoro budú mať s priateľkou svojho vlastného anjela. Keby to náhodou niekto nechápal, upresnil, že tým myslí dieťa. Mamou anjelicou bude švédska herečka Anna Lundberg, o ktorej počujem prvýkrát v živote. Vôbec som netušila, že Michael má po boku niekoho takého, asi ho málo sledujem. Samozrejme, viem, že s Kate Beckinsale už Michael pár netvorí, ale naposledy som ho registrovala s americkou komičkou Sarah Silverman. Tá kedysi dávno chodila s Jimmym Kimmelom, takže keď v posledných pár rokoch Michael niečo promoval v Kimmelovej večernej show, bývalo to dosť vtipné.  Ale evidentne sú Sarah s Michaelom už tiež minulosťou. Silvermanka sa teda môže zaradiť k ostatným Michaelovým bývalým. Okrem Kate sú na tom zozname aj iné zaujímavé ženy, teda si o nich niečo povieme. Predsa len, tá posledná, čo sa dnes ráta už za dvoch, možno naozaj bude poslednou, tak aby sme mali prehľad.

Prvá po Kate bola ryšavá baletka Lorraine Stewart, ale kým ona žila v Londýne, Michael sa kvôli dcére Lily (tej, čo NEšňupe kokaín) zdržiaval v Los Angeles. Práve na tom mal údajne ich vzťah stroskotať. Nič to, v roku 2010 Lorraine nahradila Rachel McAdams. S Michaelom sa spoznali pri natáčaní filmu Midnight in Paris (Polnoc v Paríži), ale naozaj som si nepamätala, koho si tam on zahral. Rachel som vedela, stvárnila snúbenicu Owena Wilsona, Michaelova rola ma potrápila viac. Google tvrdí, že si tam zahral starého kamoša Rachelinej postavy, ktorá s ním podvedie svojho snúbenca. Na túto dejovú líniu si spomínam, len to obsadenie mi vyfučalo z hlavy. Ponúka to ale odpoveď na otázku ako tento pár vznikol, pri natáčaní spoločných scén asi preskočila povestná iskra.

V roku 2014 prišla na rad Sarah Silverman, ale teda nevyšlo to. Dôvod na rozpad vzťahu bol ako vystrihnutý z literatúry romantizmu, onou vznešenou príčinou, pre ktorú išli od seba, bola politika. Po Brexite vraj Michael cítil zodpovednosť sa viac angažovať v tej britskej, čo by ale logicky z LA nešlo, a tak sa vrátil do Anglicka. To bolo v roku 2018, vtedy po Sarah stihol ešte ďalšie dve slečny. Prvou bola herečka Caitlin FitzGerald (áno, naozaj sa to priezvisko píše takto, nepomýlila som sa), ktorá hrala v Michaelovom seriáli Masters of Sex. Dali tomu spolu však len mesiac a dnes Caitlin chodí s Aidanom Turnerom, teda sexi Rossom v seriáli Poldark. No a keď Caitlin preskočila od Michaela k Írovi Aidanovi, Michael tiež zalovil v írskych vodách a vytiahol z nich ďalšiu komičku, tentokrát Aisling Bea. Ak by ste tápali, vyslovuje sa to približne ako Ašlin. Veď predsa poznáte írske mená, Saoirse Ronan by o tej výslovnosti vedela rozprávať. Túto slečnu (Aisling, nie Saoirse) evidujem asi len vďaka britskej show The Big Fat Quiz of the Year, kde medzi sebou súťažia viacerí komici. Hoci tam Aisling nemá na také esá, akými sú Richard Ayoade, Noel Fielding, či trebárs aj Russel Brand, aj tak je celkom vtipná. Absolútne som ale netušila, že s Michaelom niečo mala, pritom údajne spolu boli takmer rok a rozišli sa až tento marec. A v máji tohto roku už potom nastúpila 25-ročná Anna (mimochodom, Michael má 50).

Všetky tieto dámy sú podľa mňa pekné, čo mnohých vedie k otázke….čo vidia na Michaelovi? Lebo asi sa zhodneme na tom, že prototyp modela z katalógu on naozaj nie je. Ale mne sa veru páči tiež, má pekné oči a úsmev. Tak ako moja mama skritizovala Adriena Brodyho, že je neduživý, Michaela by zase sfúkla, že je malý. Mne sa to síce nezdá, ale aj tak mi to u mužov neprekáža, nerada som polovicou páru, v ktorých jeden je Laurel a druhý Hardy (alebo Kidmanka a Tom Cruise). Ženy, vy to máte ako? Potrebujete k mužovi vzhliadať, alebo stačí, keď si vidíte do očí aj bez pomoci opätkov? Inak ak vás zaujíma, ako vyzerá môj otec, že sa s ním mama po estetickej stránke uspokojila, ja tvrdím, že ako ten slovenský herec Marko Igonda. Priložila by som fotky, ale zakázala mi to.

Michael ako anjel v seriáli Good Omens. To druhé je David Tennant v úlohe démona.

 

Michal a Kate ako rozkošný gotický párik. Snažila som sa dopátrať k tomu, či ide o kostýmy (hlavne v prípade Michaela), ale vyzerá, že sú to len ich outfity z premiéry filmu Haunted.

 

Prvá po Kate bola Lorraine

 

V roku 2010 prišla na rad Rachel McAdams. Mňa osobne ale na tejto fotke najviac zaujali jej šortky a k nim čižmy. Túto kombináciu nikdy (ako hovorí istý slovenský politik) NE-PO-CHO-PÍM!

 

So Sarah Silverman sa mi k sebe celkom hodili, aspoň bola vďaka nim u Kimmela sranda

 

Michael a Caitlin na koncerte Rolling Stones. Caitlin je tá v čiernom tričku.

 

Toto tu je Aisling Bea. Ak nie ste fanúšikmi stand-up komikov a nepozeráte britské panel shows, nemôžem vám pomôcť. Túto slečnu jednoducho nemáte odkiaľ poznať.

 

S Annou sú spolu od mája. Koľko dávate boľševikovi?

 

Zdroje: dailymail.co.uk, imdb.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk