Kirk konečne pred oltárom

pridal NoName 24.7.2019 o 6:02


Sean Gunn sa oženil.

Sean je tajnostkár. Už 15. júna sa v južnej Californii oženil so svojou dlhoročnou priateľkou Natashou Halevi. Svadobný obrad poňali trošku netradične a usporiadali taký plážový piknik pre hostí. Podľa 37-ročnej nevesty Natashe tak chceli zlomiť niekoľko svadobných pravidiel, tak aby sa každý zabavil a bol sám sebou. Dress code boli teda dvadsiate roky, disco ball a pláž.

No a čerešničkou na torte bol Seanov brat James, ktorý ich oddával. James Gunn režíroval prvé dva diely Strážcov Galaxie a bude aj ten tretí či dokonca nový Suicide Squad. Na svadbe sa zúčastnila aj Jamesova ex – herečka Jenna Fischer, ktorú snáď poznajú tí čo sledovali seriál Kancl. Jenna má momentálne seriál Splitting Up Together s Oliverom Hudsonom (áno, brat Kate Hudson). Z Gilmoriek sa svadby zúčastnili iba dvaja – tvorca Gilmoriek Amy Sherman-Palladino a Keiko Agena aka Lane.

Gilmorky odchovali pár skvelých hercov. Okrem Seana, ktorí hviezdi v úspešných Strážcoch Galaxie a to hneď v dvojrole (hrá Rocketa a taktiež Kraglina). Melissa McCarthy aka Sookie je dnes jedna z najvychytenejších komediálnych herečiek vôbec. Alexis Bledel je jednou z hlavných postáv Príbehu služobníčky. Liza Weil hrá stále po boku perfektnej Violy Davis v How to Get Away with Murder, ktorá ide do záverečnej šiestej série. Matt Czuchry aka Logan hviezdi v The Resident. Milo Ventimiglia je nezabudnuteľný v This is Us. Keiko Agena sa trošku mihla ako učiteľka v 13 Reason Why. Jared Padalecki už 15 rokov ťahá Supernatural.

Celkom slušné, že začínali v jednom seriáli pred takmer 20timi rokmi.

 

A sú svoji

 

Zastúpenie seriálu Gilmorky

 

Svadobný sprievod ako sa patrí

 

Družičky

 

Ženích a herečka Judy Greer

 

Zdroje: people.com, imdb.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk