Všetko najlepšie JLo!

pridal NoName 24.7.2019 o 7:12


Čože je to 50tka…. Naozaj má táto žena 50?

Áno, áno. Jennifer Lopez dnes oslavuje neuveriteľnú 50-tku a vyzerá skvele. Zásluha plastických chirurgov, striktnej životosprávy či osobného trénera? Pravdepodobne je to mix všetkého.

Poďme sa trošku pozrieť na jej život, avšak nechce sa mi tu rozoberať celý jej životopis, tak si dajme iba pár pikošiek z jej života.

JLo prvýkrát prerazila na filmovom plátne v nezabudnuteľnej role speváčky Seleny. Jej honorár bol presne 1 milión dolárov. Písal sa rok 1997. Pre porovnanie – za film Diabolská svokra (2005) dostala honorár 15 miliónov a stala sa tak najviac platenou latino herečkou všetkých čias.

V osobnom živote je to raz hore, raz dole. Všetci vieme, že bola trikrát vydatá. Ako sa však ukazuje, JLo vie svoje vzťahy dosť uponáhľať. V roku 1999 začala chodiť s P. Diddym. S ním bola napríklad zatknutá po streľbe v jednom klube v New Yorku. Našli totiž u nich ukradnutú zbraň. Obvinenia proti JLo boli nakoniec stiahnuté, P. Diddy si to však musel žehliť pred súdom. Rozišli sa vo februári 2001.

V septembri toho roku sa vydala za tanečníka Crisa Judda. Po 8-mesačnom manželstve, v máji 2002 oznámili rozchod. V tomto roku sa dala dokopy s Benom Affleckom pri natáčani Lásky s rizikom. Áno, to je tá sprostosť, za ktorú obaja dostali Zlaté maliny. Zasnúbili sa v tom istom roku. Aj keď JLo ešte stále bola vydatá. Oficiálne ju rozviedli v januári 2003. Zo svadby nakoniec nič nebolo a v januári 2004 Bennifer oznámil šokovaným fanúšikom rozchod. O päť mesiacov na to sa vydáva za Marca Anthonyho.

Vo februári 2008 porodila Marcovi dvojičky. O štyri týždne neskôr ich ukáže svetu prostredníctvom časopisu People a zhrabne za to krásnych 6 miliónov.

Pre úplnosť spomeniem ešte prvého manžela – kubánskeho čašníka menom Ojani Noa. Manželstvo trvalo od februára 1997 (ona mala 23) do januára 1998. V roku 2006 sa s ním JLo súdila, aby sa mu nepodarilo vydať knihu o ich 11-mesačnom manželstve (napríklad tvrdí, že ho niekoľkokrát podviedla). Súd jej dal za pravdu a Onjani musel zaplatiť všetko spojené so súdom. Suma sa vyšplhala na 545 000 dolárov. Onjani sa však nevzdával a neskôr tvrdil, že má intímne video z ich medových týždňov. JLo mu však hrozí poriadnym súdom a 10 miliónovým odškodnením ak pásku vypustí von.

No, aby to nebolo také siahodlhé, tak ešte pár detailov. JLo odišla z výšky, aby sa naplno venovala tancu. To sa ale vôbec nepáčilo jej matke a chvíľu spolu nehovorili. Jej mama je údajne gambler. Raz sa jej dokonca podarilo vyhrať 2, 4 miliónový jackpot v Atlantic City. Stávka ju pritom vyšla na 3 doláre. A bolo to práve gamblerstvo, pre ktoré sa Jennifer rozišla s Benom Affleckom. Hoci mala v čase tehotenstva 38 rokov, dodnes popiera, že by otehotnela za pomoci asistovanej reprodukcie (dvojičky majú v rodine).

Jennifer Lopez okrem hudby, tanca, filmovej kariéry, vlastného seriálu, množstva parfumov, vlastnej značky oblečenia, porodcovania v niekoľkých súťažiach sa venuje aj producenstvu, písaniu kníh a ktovie čomu ešte.

 

Kočka JLo

 

Na 50-tničku snáď bolo dosť brušákov

 

S aktuálnym partnerom (Alex Rodriguez)

 

S deťmi

 

Ako Selena

 

Manžel číslo 1 (Ojani Noa)

 

Manžel číslo 2 (Cris Judd)

 

Manžel číslo 3. Musím priznať, že mne k smrtihlavovi nejako pasovala (Marc Anthony – Smrtihlav)

 

Zdroje: thetalko.com, boomsbeat.com, en.wikipedia.org, whosdatedwho.com, hdqwalls.com, wall.alphacoders.com, womenshealthmag.com, stuff.co.nz, wetpaint.com, theapricity.com, brides.com, latintimes.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk