S týmito menami sa našťastie iba narodili (časť III)

pridal NoName 25.7.2019 o 16:56


O tom, že ak chcete preraziť, musíte mať skrátka meno, ktoré je „in“ sme vás, už kedysi informovali.

Teraz tu máte ďalšiu časť. Prvú časť tejto série nájdete TU, druhú TU no a pustime sa do nových celebrít.

 

Halsey

24-ročnú speváčku sme naposledy obdivovali na titulke Rolling Stone. Jej skutočné meno je Ashley Nicolette Frangipane. Korene má talianske, maďarské, írske či afroamerické. Halsey je anagram mena Ashley.

 

Nina Dobrev

Bývalá upírka, bulharsko-kanadská herečka sa narodila s menom Nikolina Konstantinova Dobreva. S takým siahodlým menom predsa neprerazíte vo filmovom priemysle, že Nina?

 

Portia De Rossi

Portiu si pamätám z čias Ally McBealovej. To boli časy. Manželka Ellen DeGeneresovej má však v rodnom liste meno Amanda Lee Rogers.

 

Blac Chyna

Táto pseudo celebrita sa narodila s menom Angela Renee White. Nemôžem si pomôcť, ale keď ju vidím, niekoľko dní ma potom jej výraz straší. Ktovie aké myšlienkové pochody má táto osoba v hlave. Ak teda nejaké má…

 

The Weeknd

Kanadský spevák sa narodil ako Abel Makkonen Tesfaye. Asi chápete prečo si zmenil meno. Písmeno “e” vynechal kvôli tomu, že už existovala skupina menom “The Weekend”. Naposledy sme o ňom písali, keď čelil obvineniam z plagiátorstva.

 

Woody Allen

Známy filmový režisér, herec a komik sa kedysi volal Allan Stewart Konigsberg. Dnes má 83, je tretíkrát ženatý, má 5 detí a na konte množstvo oceňovaných filmov.

 

Carmen Electra

Kde sú tie časy, keď Carmen sa promenádovala v červených plavkách Pobrežnej hliadky? To sa zrejme pýta aj Carmen aka Tara Leigh Patrick. Tento rok oslávila 47 rokov.

 

George Michael

George urobil dobre, keď si zmenil meno. To pôvodné znelo naozaj prapodivne – Georgios Kyriacos Panayiotou. Znie to ako poriadny jazykolam.

 

Kirk Douglas

Otec Michaela Douglasa má neuveriteľných 102 rokov. Jeho rodné meno je Issur Danielovitch Demsky a je známy hlavne svojím stvárňovaním zloduchov a jamkou na brade.

 

Judy Garland

Malá Dorotka blúdiaca krajinou OZ sa narodila ako Frances Ethel Gumm. Všetci sme zvedaví ako ju zahrá  Renée Zellweger v pripravovanom životopisnom filme.

 

Zdroje: justjared.com, bilboard.com, deadline.com, sk.wikipedia.org, parade.com, dailynews.com, nme.com, independent.co.uk, foxnews.com, bbc.com, mainichi.jp, irelandsown.ie

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk