Stranger Things párik

pridal NoName 25.7.2019 o 21:55


Ešte k tomu na mobiloch.

Strašná táto dnešná mládež. Stále by to len do telefónu pozeralo. Ale ja im vlastne nemám čo vyčítať, minule mi kamarátka vynadala, že som sa počas spoločného obeda mrkla na mobil. Chcela som len vedieť, ako dlho už rozpráva o svojom najnovšom objave. Nebolo to ani desať minúť, ale zdalo sa mi, že uplynula aspoň hodina. Takto nejako sa určite cítili aj Samantha, Miranda a Charlotte, keď Carrie spustila o svojich vzťahových patáliách.

22-ročná Natalia Dyer a o trochu starší Charlie Heaton, ale takéto problémy asi neriešia, na mobiloch boli obaja, teda sa na seba nemusia hnevať. Títo dvaja sa dali dokopy pri natáčaní seriálu Stranger Things, ktorého tretia séria vyšla len pred pár týždňami. Pozerali ste? Ja áno, dala som to za deň, našťastie to nemá veľa častí. Ak ste to nevideli, odporúčam, a to hlavne fanúšikom filmov 80-tych rokov a Stephena Kinga. Hoci Natalia aj Charlie sú tam fajn, mojou obľúbenou postavou je už dlhodobo Steve (a jeho vlasy). A myslím si, že tí mladší detskí herci sú tiež dosť šikovní, a teda celkom od tej prvej série narástli. Mne sa zdá, že Stranger Things začali len toť nedávno, tak ma to trošku zaskočilo. Už začínam byť ako moja babka, ktorá sa stále sťažuje na príliš rýchlo letiaci čas. Nebolo to totiž zase až tak nedávno, prvá séria mala premiéru v lete 2016. Druhá potom prišla v roku 2017 a  pri tejto akcii vám možno neušiel malý škandál, o ktorý sa postaral práve Charlie. Na letisku v LA mu údajne našli stopy kokaínu a poslali ho pekne naspäť domov do Londýna. Na premiére sa tým pádom neukázal, za čo sa ospravedlnil. Zároveň ale zdôraznil, že v Amerike nebol zatknutý, a ani obvinený z nijakého zločinu. Našťastie pri premiére poslednej série sa nič podobného neopakovalo a teraz, keď je už po natáčaní, má Charlie čas na frajerku, trávia ho na talianskom Amalfi pobreží. Vám sa tiež zdá, že všetky celebrity chodia na tie isté dovolenkové destinácie, najmä v rámci Európy? Celkom ma prekvapilo, že si tento párik nezašiel rovno na Lago di Como.  Ale dobre, nebudem ich výber kritizovať, ja mám Taliansko tiež rada. To, že sa tam tento rok dostanem tak maximálne prstom na mape, je druhá vec.

A inak, tak mi napadá, viete o tom, že Charlie má dieťa? Matkou jeho syna je britská hudobníčka Akiko Matsuura, ktorá spolu s ním (Charliem, nie tým synom) pôsobila v skupine Comanechi. Malý Archie sa narodil v roku 2014, takže Charlie sa stal otcom ako 20-ročný. Darilo sa mu to pred svetom relatívne dobre tajiť, vo veľkom sa to prevalilo až po tom kokaínovom incidente.  A ešte jednu vec som si všimla, ako sa tak pozerám na Charlieho. Že sa dosť podobá na bývalého tej mojej kamarátky, o ktorej som tu písala. O tom som svojho času počúvala tiež a preto nerozumiem, prečo je napriek tomu všetkému tím Jonathan a nie spolu so mnou na strane Steve-a. No ale čo už. Niektorých ľudí skrátka nepochopíte.

 

Seriál sa odohráva v 80-tych rokoch, takže takýto úkaz tam neuvidíte. Keď telefón, tak je to klasická pevná linka, ktorou sa dá krásne tresnúť.

 

Natalia a Charlie ako Nancy a Jonathan v seriáli

 

Neviem, či to robia jeho oči, nos, alebo pery, ale na Charlieho tvári mi niečo vadí (zato tvár Natalie je podľa mňa pekná)

 

Tak asi to budú oči, lebo je tu vcelku v pohode

 

Charlie ako čistý Bill Hader

 

S Archiem. A tiež inými vlasmi. Ale dobre, akurát toto mi nevadí. Veď kto už to aspoň raz neskúšal s ofinou? Ja som. Chcela som to mať ako Brennanová v seriáli Kosti. Nevyšlo.

 

S Archieho mamou Akiko. Ofinová éra neminula ani ju.

 

Zdroje: justjared.com, flaunt.com, elle.com, dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk