Sexice v plavkách po 50tke

pridal NoName 26.7.2019 o 14:48


Vek je len číslo! A medzi celebritkami máme pár dôkazov.

Hoci sa niekedy plastickí chirurgovia vyšantia na tvárach našich obľúbených celebrít, s telom to je už iná reč. Áno, aj tu dokážu čo-to opraviť či vylepšiť, ale väčšinou ide o poriadne sebazaprenie, odopieranie, drinu v posilke či genetiku.

 

Len nedávno sa ukázala v dvojdielných plavkách 54-ročná Brooke Shields so skromne sklonenou hlavou. Časy keď sa prechádzala modrou lagúnou sú už dávno preč. Tuším tam mala sladkých 15. Aj napriek bohatej filmografii som ju odvtedy takmer vôbec neregistrovala. Ak nerátam Ženícha na úteku, kde sa mihla ako ziskuchtivá mrcha a ex  Chrisa O’Donnella. No a ako fanúšik seriálu Jane the Virgin (preklad Panenka Jane je strašný) musím spomenúť aj jej postavu River Fields, ktorá je takou ženskou verziou mojho obľúbenca Rogelia De La Vegu!

 

Susan Lucci tento rok čakajú 73 narodeniny. Túto herečku poznajú hlavne Američania zo 41 rokov trvajúceho seriálu All My Children. Ja som ju zbožňovala v Devious Maids (Prefíkané slúžky). Ešte dodám, že tento rok oslávi s manželom 50-te výročie svadby. To už je niečo!

 

Angelu Bassett sme spomínali v článku Sexoši z 911. V týchto plavkách oslavovala svoje 60-tiny.

 

54-ročná Elizabeth Hurley takto oslavovala 4. júl. Herečka je známa tým, že celých 13 rokov chodila s lámačom ženských sŕdc Hughom Grantom (ktovie prečo).

 

Aj doktorka Quinnová (Jane Seymour) vo svojich 68 rokoch sa môže pochváliť slušným telom v plavkách. Takto hrdo oznámila svojím fanúšikom na Instagrame, že sa jej podarilo dostať do formy.

 

52-ročná Halle Berry netreba zďaleka predstavovať. Ďalšia herečka, ktorá zrejme našla elixír mladosti.

 

Courteney Cox tento rok oslávila 55-ťku. Aj napriek tomu, že údajne ľutuje všetok ten botox, ktorý si nechala napichať do tváre, telom by mohla konkurovať nejednej dvadsiatke.

 

Speváčka Sheryl Crow aj vo veku 57 rokov nemá problém ukázať sa v plavkách.

 

Žeby sme nedali do tohto zoznamu aj niekoho z najznámejšieho klanu súčasnosti? Kris Jenner má dnes 63 a 6 pôrodov za sebou. Vybujarili sa aj tu plastickí chirurgovia? A kde všade?

 

Nech pozerám ako pozerám, na tejto fotke nevidím 62-ročnú Sharon Stone. Vy snáď áno?

 

53-ročná supermodelka Cindy Crawford na pláži.

 

Oscarovú herečku Julianne Moore tento rok čakajú 59 sviečok na narodeninovej torte. Dodnes ma desí fotka s jej nohami v sandáloch. Nepriložím vám ju, radšej si ju nájdite, ale upozornenie ste dostali.

 

Netuším či je Demi príbuzná s Julianne, ale 56-ročná ex-manželka Brucea Willisa či Ashtona Kutchera vyzerá v bikinách popri svojich dcérach naozaj dobre.

 

Zdroj: people.com, whodateswho.com, wikipedia.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk