Celebrity na dovolenkách

pridal NoName 27.7.2019 o 13:05


Schválne, koľkí z vás už boli toto leto na dovolenke? A koľkí ho strávia doma?

Ja už mám jednu dovolenku pri mori za sebou a ešte ma čakajú dve (škodoradostný smiech). Keď žijete v zahraničí tak vlastne každý rok chodíte domov na dovolenku.

No ale vieme že naše hviezdy chodia po dovolenkách celý rok, nielen v lete. Veľa z nich ho trávi na celebritami obľúbenom talianskom pobreží Amalfi a hlavne väčšina celebrít preferuje dovolenku na jachte (pozor, nielen svetové hviezdy ale aj naša Zuzka Belohorcová…kto sleduje jej instagram vie o čom hovorím. Žije v Amerike a tak si jachtu môže dovoliť, vy plebs). Logicky asi preto, aby mohli ujsť pred naším Ignácom. Mali sme tu Kate Hudson s rodinousexy Sofiu Vergaru.

Dole v galérii sa môžete pokochať fotkami našich oddychujúcich celebritiek, nech sa páči.

 

Začnem hneď zostra. Čo by to bola za Kardashianka keby na dovolenke nepostla holú fotku?! Toto je Kylie, aj keď všetky vyzerajú po tých plastikách rovnako.

 

Na dovču sa odviezla aj s kamoškami a Stormi vo vlastnom ružovom lietadle (Barbie iba tíško plače v kúte).

 

Justinko Bieber postol na instagram takúto foto pri bazéne aby sme videli, že sa už dočkal prvého ochlpenia na tvári (vyzerá že je z toho sám v šoku).

 

Nicole Scherzinger uverejnila foto z pláže bez mejkapu a takto jej to pristalo. Podľa mňa je krásna, aj keď určite sa jej dotkla nejedna ruka plastického chirurga (a insta filtra).

 

Tajne vydatá Heidi Klum relaxuje doma pri bazéne a pripravuje sa na druhú svadbu.

 

 

 

Ďalší novomanželský pár Edko Sheeran so svojou manželkou Cherry dovolenkujú na Ibize. Nechcem byť zlá, ich láske prajem, len Edo mi tu s tou vypitou fľaškou vína príde ako alkáč a jeho milá vyzerá na dobrých 40 (pritom dievča má len 27 rokov).

 

Súťaž o najsympatickejšiu fotku vyhráva tatko David Beckham, ktorý so svojimi tromi ratolesťami šantil v aquaparku v Miami. Malá Harper si to očividne užívala a vidieť, že je to ockove dievčatko.

 

 

Teraz sa nachvíľu presuňme k modelkám. Tie majú dovolenkovanie a pózovanie v plavkách v popise práce.

Najnormálnejšie fotky zo súkromia bez trápnych štylizácií už dlhšie pridáva Candice Swanepoel. Takto sa túla po Brazíli.

 

Gisele Bundchen ako správna jogínka pridala meditujúcu fotku z tajnej pláže.

 

Keď už sme pri tých modelkách, tak našu pozornosť si zaslúžia aj tie plus size, a ktorá z nich je najznámejšia? Predsa Ashley Graham. Pridala fotku z manželom klasicky pri plavbe v Amalfi.

 

Teraz ma tu predpokladám veľa z vás zhejtuje, ale mne sa jednoducho na modelkách takéto tučné celulitídové stehná nepáčia. Ashley sledujem a viem že sa stravuje zdravo a cvičí tak mi nejde do hlavy že je taká objemná.

 

 

A na záver niečo na motiváciu (či už miestom výberu dovolenky alebo postavou). Alessandra Ambrosio na Mykonose. S partiou kamošiek s ukážkovými postavami.

 

Závidím tie plavky, to miesto a vlastne aj ten zadok.

 

Zdroje: instagram.com, mirror.cok.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk