Justin Bieber má vlastnú kolekciu oblečenia

pridal NoName 27.7.2019 o 9:31


Alias horčicová kataklyzma.

Drahé deti deväťdesiatych rokov, zbytočne sme dúfali, že menčester ostane navždy zomierať v skriniach detských izieb vedľa zošitov z prírodovedy. Nastal ten čas. Vytiahnime ponožky, obujme gumené šľapky, mastné vlasy do copu a jedeme. Nová kolekcia Justina Biebera je údajne projekt, ktorý sa chystal veľmi dlho, vložilo sa doňho množstvo energie,  práce a kreatívneho nadšenia, preto mi nie je jasné, ako z toho mohol vyjsť takýto šait.

Ľudia fakt kúpia úplne, ale že úplne všetko – hľa, tu je dôkaz. Justínina kolekcia je prakticky vypredaná, a to aj pri cenách od 43 Eur za obyčajné žlté tričko po 135 za menčestrový pulóver ako zo sekáča. Kto však neskonale túži nosiť Justinove stredné meno Drew na svojich bedrách, pozerám, že ešte stále majú na sklade posledných pár kusov šortiek. Smelo do toho.

A ak chcete počuť klebetu – zatiaľ kompletne neoverenú, vypustenú predvčerom Blind Gossipom – Justínina manželka Hailey si vraj tiež myslí, že kolekcia stojí „zamilújarmilu“. V súkromí ho vraj chváli, génia novodobého, akurát, že sama to nosiť odmieta. Ani by som sa veľmi nečudovala, keby to bola pravda. Ako modelka už síce ponosila iné pixloviny, ale mutant Kanyeho bohatej farebnej škály a skejterského štýlu je už asi veľa aj na ňu. A horčicová jej fakt nejde. Horčicová nejde nikomu. Amen.

 

Najlacnejší kus zo 14-kusovej unisex kolekcie. Že vraj zlato-žltá… Já ti nevím, Karle

 

Tento jemný, ženský kúsok za 135, 95 € si už nekúpite. Smola

 

Ale tieto šortky ešte môžete mať. Teraz v zľave, ako pre vás len 53, 95 evri, nech nežerem

 

Každý si nájde svoje: skejteri aj princezné v exile

 

Exotické krásky

 

Na každú príležistosť, aj do výkonu trestu

 

Nažehlovacie Justinove hlavy už asi došli

 

Viem, zlatko, kúše to. Ešte chvíľu vydrž

 

Na záver Justínine nohy, fujtajbl. Čo mu Hailey nekúpi Venusku, v Gillette by skákali od radosti

 

Zdroje: fashionista.com, globalnews.ca, blindgossip.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk