Waldo Picasso Jonas tragicky zahynul

pridal NoName 29.7.2019 o 21:47


Česť jeho pamiatke a nebo plné šťavnatých kostičiek k tomu.

Waldo Picasso bol pes, ktorého si adoptovali čerství mladomanželia Sophie Turner a Joe Jonas v apríli 2018. Minulú stredu sa Waldo počas prechádzky naľakal okoloidúceho, vytrhol sa svojmu profesionálnemu venčičovi z vodítka (vedci z JÚĽŠ SAV odpustite tie výrazy, inak to nejde) a vbehol rovno pod auto. Nedalo sa mu pomôcť a skonal o niekoľko hodín neskôr.

Nechcem brať stratu Sophie a Joa na ľahkú váhu, viem, že ich to muselo hrozne zraniť. Predstavte si mladých ľudí, ktorí si niekedy v budúcnosti chcú založiť rodinu. Zaobstarajú si psíka, aby si starostlivosť o deti vyskúšali na nečisto… a bum! Pes skončí pod kolesami auta. Sophie sa určite pýta, či by tomu dokázala zabrániť, keby tam s Waldom bola osobne. Joe si možno vyčíta, že posledné slová, ktoré mu povedal boli „Pusti tú papuču, Waldo!“

Joe o incidente povedal, že to bola len hrozná nehoda. Napriek tomu však Jonasovci incident nahlásili na polícii. Budú sa teda snažiť nájsť vinníka. Polícia sa ich celkom logicky spýtala, prečo nehodu hlásia až niekoľko dní po Waldovej smrti. Mladomanželia sa vyjadrili, že prvé dni nevedeli spracovať smútok a museli podstúpiť terapiu.

Počas víkendu sa Sophie a Joe vydali na prechádzku po New York City. Spoločnosť im robil Porky, Waldov brat. Sophie bola zlomená, niesla Porkyho v náručí, túlila sa k nemu a plakala. Jej smútok chápem, sama som kedysi mala korytnačku, jej smrť ma veľmi poznačila. Mala ma prežiť o 100 rokov a namiesto toho musela umrieť. Bola taká mladá! Mimochodom… myslíte, že tá terapia pomáha?

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Waldo a Porky, psí bračekovci

 

Zlomená Sophie

 

Zlomenejšia Sophie

 

Najzlomenejšia Sophie

 

Zombie pochod. Terapia asi veľmi nepomohla

 

Zbohom Waldo Picasso Jonas, nech ti je zem ľahká.

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk