Anne Hathaway bude mať nový seriál

pridal NoName 30.7.2019 o 18:49


 

Aj dieťa.

Začnime tým seriálom, má sa volať Modern Love a Anne Hathaway o ňom v sobotu porozprávala v rámci tlačovky. Vraj to bude antológia a teda v každej časti sa ukážu iné postavy a budú sa riešiť iné príbehy. Z toho mi vychádza, že Anne sa objaví len v jednej časti, ale okej. Je známa, tak čo by ju nepozvali niečo povedať. Konkrétne to, že zo seriálu má veľkú radosť, lebo v sebe spája jej obľúbený žáner romantiky s originálnym formátom (tým sa asi myslí ten nápad, čo epizóda, to iné postavy). Ja chápem, že sa teší, je to veru dlho, čo si zahrala v nejakej romantickej komédii. Napríklad, povedali by ste, že je to už 18 rokov odvtedy, čo povedala „drž hubu“ na informáciu, že je princeznou genovijskou (Mimochodom, nájdu sa ľudia, presvedčení o tom, že Genovia je reálna krajina. No comment.)? Najnovšie filmy, v ktorých Anne uvidíme, budú politický thriller The Last Thing He Ever Wanted, dráma Dry Run a kde by sme boli, keby sa tam nedostal aspoň jeden remake? Tentokrát pôjde o novú verziu filmu The Witches (Čarodejnice), s predlohou od Roalda Dahla. V pôvodnej verzii si hlavnú čarodejnicu zahrala Anjelica Huston, inak známa ako Morticia Addams. Uvidíme, ako sa s touto rolou popasuje Anne. Veľa záporných postáv tuším ešte na konte nemá. Každopádne, seriál Modern Love pre ňu bude návratom k žánru, ktorý ju 18 rokov dozadu spravil slávnou. Ja si ho asi pozriem, vysielať sa začne už tento október.

Ak Anne neobľubujete a zdá sa vám, že má priveľké oči a ústa (na štýl vlka v Červenej čiapočke), v seriáli sa objaví aj Cristin Milioti. Hej, to je tá, čo si zahrala matku v seriáli How I Met Your Mother (Ako som spoznal vašu matku). Vizuálne je to podobný typ ako Anne, aj oči má veľké, ale nejako sú tie jej tvárové rozmery môjmu oku lahodiacejšie. A ešte taká zaujímavosť na okraj, keď už sa o nej bavíme. Cristin si v minulosti zahrala Češku, vole. Možno poznáte film Once s Glenom Hansardom a Markétou Irglovou, ktorý rozpráva príbeh írskeho hudobníka a českej klaviristky. Mal úspech a získal Oscara za najlepšiu pieseň (Falling Slowly), takže producenti nemohli inak a proste ho museli presunúť aj na Broadway. A práve tam originál Markétinu postavu stvárnila Cristin. Rozprávala aj spievala tam väčšinou po anglicky (ako to bolo aj vo filme), ale súčasťou soundtracku bola tiež pesnička Ej padá padá rosička. Tá už po anglicky nebola a nebyť melódie, čisto podľa spievaného a trochu skomoleného textu by bolo celkom ťažké prísť na to, o čo malo ísť. Ale tak čo, bežný Američan takéto veci neriešil a muzikál mal úspech. Steve Kazee (súčasný frajer Jenny Dewan), ktorý prebral rolu práve po Glenovi Hansardovi, si odniesol cenu Tony a Cristin to dotiahla na nomináciu.

Napriek tomu, že mi je Cristin sympatická, ma ale najviac potešilo obsadenie iných ľudí. Tými sú Tina FeyJohn Slattery, ktorým bude venovaná jedna z ôsmich epizód (aspoň tak som to pochopila z traileru). Tinu mám veľmi rada, a John je presne taký starší chlap, na ktorého by som sa možno asi snáď ulakomila (na rozdiel od Davida Fostera, toho si naozaj Katharine môže nechať). Pamätám si ho ešte z čias Sexu v meste ako politika, ktorý po Carrie chcel niečo, s čím ona nemohla súhlasiť. A potom o tom celom napísala článok. Schválne, spomeniete si tiež?

Kým budete loviť v pamäti, ešte si dajme niečo o tom tehotenstve Anne. Pár dní dozadu na instagram pridala fotku s bruchom, a upresnila, že nejde o záber z natáčania, ale že je naozaj tehotná. V príspevku priznala aj problémy s počatím. Vraj ani predtým, ani teraz to nebolo bez komplikácií a na prvý šup. V minulosti to už ale vyšlo a s manželom Adamom Shulmanom (ktorý sa, keď trochu žmúrite, podobá na Ryana Goslinga) má Anne 3-ročného syna Jonathana. Pekné a normálne meno, Gwyneth, vidíš to? Ale aby sme stále nepoužívali len ju ako príklad, taká Kulture od Cardi B sa mi tiež zdá dosť zlá. Ako ju volajú doma? Kuly to asi nebude, Desmod to do Ameriky zatiaľ nezvládol dotiahnuť. Každopádne, Anne verím, že aj meno pre druhé dieťa trafí slušne. Napríklad Mach, alebo Šebestová, nech sa to k Jonatánovi hodí.

A vy čo? Už viete, čo Carrie odmietla spraviť?

 

Cristin Milioti, alias Matka v seriáli HIMYM

 

Mne náhodou Cristin pripomína aj jednu reálnu matku. Nie moju vlastnú, ale tú mojej najlepšej kamarátky. Týmto pozdravujem Sašu S.

 

Tu ich máme obe a ten tretí je Gary Carr, ktorý sa v seriáli objaví tiež. Okrem týchto troch tam budú napríklad aj Dev Patel, Andy Garcia a Andrew Scott. A ešte aj ďalší, ale nemôžem vám zase prezradiť všetkých.

 

Instagramové odhalenie

 

Májová s manželom. Práve deviateho sa Anne dočkala svojej hviezdy na chodníku slávy. Určite nie je náhoda, že to bolo akurát na moje narodeniny. Nemáš za čo, Anne.

 

Na záver povinné zábery brucha z profilu

 

A ešte predsa len jeden bonus. John Slattery a SJP v seriáli Sex and the City

 

Zdroje: justjared.com, dailymail.co.uk, imdb.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk