Bozkávačka vo vode

pridal WonderWoman 30.7.2019 o 17:03


V hlavnej úlohe náš čerstvý PR párik.

Ak som to správne pochopila, tak pri PR vzťahoch v Hollywoode sa uzatvára kontrakt minimálne na jeden rok. Samozrejme, každá zmluva sa dá vypovedať, väčšinou s mastnou pokutou, ale dá. Som preto zvedavá, či náš najnovší PR párik v zložení Camila Cabello a Shawn Mendes budú v tomto divadielku pokračovať do ďalšieho leta, alebo sa im nazbiera dostatočný počet nových followerov skôr, a budú môcť od zmluvy odstúpiť.

Každopádne, ich spoločná pieseň Senorita ešte nehrala v rádiu 1 9876 722 krát, ale len 2322, takže vo svojom fingovanom romániku pokračujú. V pondelok sa po sebe lepili vo vode na pláži v Miami a strihli si aj poriadnu bozkávačku. Fanúšičky Shawna musia Camilu nenávidieť, aspoň teda tie skutočne zamilované, tie ostatné mu hádam doprajú lásku, ktorú im dôverčivo žerú. Ja by som bola teda echt prekvapená, keby to bolo medzi nimi skutočné, a to viete, že som tu na Pikoškách ten najnaivnejší romantik. Ale zas odtiaľ potiaľ.

 

Mamasita!

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk