Celebritné páry, o ktorých ste zrejme ešte nepočuli

pridal NoName 30.7.2019 o 21:26


Poznáte ten pocit, keď si nejakého herca/herečku zafixujete ako postavu, ktorú stvárnil? Keď sa dajú dokopy dvaja herci, vytvoria tak častokrát netradičné, ale naozaj zaujímavé spojenia.

Raz si dáme aj netradičné celebritné páriky, ktoré spolu kedysi randili (Janet Jackson a Matthew McConaughey spolu? vážne?), ale tentokrát sa pozrieme na tie, ktoré sú ešte spolu. Teda podľa mne dostupných zdrojov. Snáď vás párkrát aj poriadne prekvapím.

 

Lily James a Matt Smith

Začneme britskými pármi. Lily James známa ako lady Rose z Downton Abbey alebo najnovšia Disneyho Popoluška. Matt Smith ako jeden z doktorov Who alebo ako princ Philip z dramatického seriálu The Crown. Sú spolu od roku 2014 a po dvoch rokoch randenia si spolu zahrali aj v šialenej verzii klasického romantického filmu Pýcha, predsudok a zombie. Taká ohavnosť, že Jane Austen?

 

Imelda Staunton a Jim Carter

Ak vám mená nič nehovoria, ich najznámejšie herecké stvárnenia isto budú. Dolores Umbridge zo série Harry Potter a jej skutočný manžel pán Carson zo seriálu Downton Abbey. Neskutočné spojenie z pohľadu fanúšika legendárnej čarodejníckej série a skvelého britského seriálu. No nie? Majú spolu dcéru Bessie.

 

Peter Krause a Lauren Graham

Kto by nepoznal Lorelai Gilmore? Lauren nie je síce vydatá, ale má dlhoročného partnera (od 2010). Peter Krause je taktiež herec a možno ste ho zaregistrovali v seriálovej novinke 911, kde hrá kapitána hasičov v Los Angeles. Spoznali sa vďaka seriálu Família (Parenthood), ktorý skončil v roku 2015 po šiestich sériách. Viem, že sa Lorelai s Lukeom v skutočnosti neznášali, ale Peter má takú čudnú tvár… nemôžem si pomôcť.

 

Claire Danes a Hugh Dancy

Tento pár možno poznáte, možno nie. Tento rok oslávia okrúhle 10 výročie svadby. Carrie zo seriálu Homeland a zvláštny detektív Will z vynikajúceho seriálového Hannibala. Claire porodila minulý rok Hughovi druhého syna. Hoci nevieme meno, ten prvý sa volá Cyrus Michael Christopher Dancy. Úplne praktické meno.

 

Sacha Baron Cohen a Isla Fisher

Aj Borat má manželku! Aj Ali G! A dokonca aj Bruno. Šialený komik (Sacha Baron Cohen), ktorý sa nebojí ísť do krajných situácii. Jeho manželkou je herečka Isla Fisher, známa z filmov Ako uloviť družičku, Spoveď nákupnej maniačky či Podfukári. Manželia majú spolu tri deti – dve dcéry Olive a Elula, a syna Montgomeryho.

 

David Cross a Amber Tamblyn

Medzi týmto hereckým párom je takmer 20 ročný rozdiel. Amber si môžete pamätať zo série Sesterstvo putovných nohavíc, seriálu Joan z Arkádie či z posledných sérii Dva a pol chlapa. David Cross hrá väčšinou záporné postavy a asi najznámejšia je tá z filmov Alvin a Chipmunkovia. Málo známe je aj to, že David sa uchádzal o rolu doktora Housea, ktorú napokon dostal Hugh Laurie. David a Amber majú spolu jedno dieťa.

 

Felicity Huffman a William H. Macy

Pre mňa navždy zúfalá manželka Felicity a Wiliam zo seriálu Shamelass (Hriešnici). Vzali sa 6. Septembra 1997 a teda patria medzi tých pár šťastlivcov s najdlhšie trvajúcim manželstvom v Hollywoode. Spolu majú dve dcéry – 18-ročnú Sofiu Grace a 17-ročnú Georgiu Grace.

 

Jennifer Grey a Clark Gregg

Baby z Hriešneho tanca a Phil Coulson z Agentov S.H.I.E.L.D.u oslávili 21. júla neuveriteľných 18 rokov manželstva. Pár má spoločnú dcéru menom Stella.

 

Rachel Brosnahan a Jason Ralph

Midge Maisel (Rachel Brosnahan) z úspešného The Marvelous Mrs. Maisel od autorky Gilmoriek a Quentin Coldwater (Jason Ralph) zo seriálu The Magicians sú svoji už takmer rok.

 

Zdroj: insider.com, buzzfond.com, whosdatedwho.com, huffpost.com, bustle.com, fandango.com, theknotnews.com, twlivememe.info, goalcast.com, pagesix.com, vanityfair.com, popsugar.co.uk, msn.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk