Lady Gaga má nového frajera

pridal WonderWoman 30.7.2019 o 17:29


Aspoň sa tak zdá.

Keďže som bola na dovolenke a rozhodla sa tráviť ju offline mimo Internetu a sociálnych sietí (ok, zopár fotiek som postla), mám teraz čo doháňať. A neverili by ste, čo všetko na mňa vyskočilo v súvislosti s Lady Gagou. Samozrejme, že sú to už vyvrátené kačice, ale aby som pobavila aj vás, tak Gaga sa má údajne tajne stretávať s Bradleym, ktorý ale nechce ublížiť svojej bývalej Irine, a preto to teda taja. Druhá (už vyvrátená) informácia bola, že Gaga čaká s Bradleym dieťa, no a tretia, že dieťa s ním čaká aj Irina. Normálne som sa nahlas zasmiala, čo všetko si dokáže bulvár navymýšľať.

Každopádne, máme aj dôveryhodné zdroje a jedným z nich je aj magazín People. Ten prišiel v sobotu s fotkami, na ktorých sa Gaga bozkáva s mužom, ktorý rozhodne nie je Bradley Cooper. Iste, môže to byť iba zástierka na odpútanie pozornosti od informácií o tajnom randení s Bradleym, ale zas nebuďme až takí konšpirátori. Chlapík, s ktorým bola Gaga na brunchi, je zvukár menom Daniel Horton. Nie je to ale len taký ten obyčajný nenápadný zvukár, s Gagou spolupracovali už dávnejšie a vlastní aj spoločnosť Audio Engineering Consulting Group, v rámci ktorej spolupracoval s hviezdami ako Camila Cabello, Bruno Mars, či Justin Timberlake. Tak čo myslíte, je toto skutočne nový vyvolený Lady Gagy?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk