Je Jessica Alba rasistka?

pridal NoName 31.7.2019 o 21:43


Buďme radi že nie sme celebrity.

Keď nám obyčajným ľudom niekto hackne sociálne siete a v našom mene vypisuje na net chujoviny, je to hanba len v dedine. Keď sa to stane celebritám, je to hanba na celý svet. Ako by povedala Nora M. „že sa nehanbí hovädo. Veď to je hanba indická!“.

Hviezdam sa môžu prihodiť dva druhy takýchto problémov. Buď nejaký šikovný hacker hodí na net domáce porno (keď tak nad tým rozmýšľam Kardashian klan si na tom postavil celé imprérium) alebo holé fotky ( Justin Bieber alebo Jennifer Lawrence by o tom vedeli rozprávať). Druhý typ problému nastane keď ten hacker začne pod ich menom vypisovať hanlivé a rasistické statusy. Toto sa stalo aj Jessice a cez víkend vybuchol jej Twitter.

Zrazu sa v jej mene začali objavovať posty o „negroch“, typu „heil Hitler, Nemecko neurobilo nič zlé“, „nenávidím gejov“, „znásilnenie by sa malo oslavovať“ a podobné skvosty. Vieme že v dnešnej dobe akékoľvek rasistické vyjadrenie ukončí kariéru aj áčkovej celebrite, hlavne v Amerike. Ale každému so súdnou mysľou asi došlo že to nepísala ona.

Momentálne je Jessicin Twitter neaktívny a vymazaná celá história.

 

Ty jsi hekla! Hekla jsi

 

Malá ukážka láskyplných tweetov

 

 

Vďaka tomuto nechutnému tweetu o znásilnení si toho hackera predstavujem ako v škole šikanovaného nerda s malým penisom

 

Na záver fotka tejto milej rodinky, sú zlatí (aj keď dievčatá veľa po mame nepodedili)

 

Zdroje: twitter.com,  Celebrityinsider.org,  Mirror.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk