Supermodelka Kendall Jenner je tvárou značky Daniel Wellington

pridal NoName 31.7.2019 o 19:53


Anjelik Victoria´s Secret, televízna hviezda a členka z rodu Kardashianiek spolupracuje s luxusnou značkou.

Konkrétne ide o celosvetovú švédsku značku hodiniek a šperkov, Daniel Wellington. Tá rozšírila svoj sortiment s radou Classic Petite a tvárou kampane je samotná Kendall.

„Dlho som nosila a milovala značku Daniel Wellington pre jej eleganciu a jednoduchosť. A Classic Petite je štýlová, moderná rada, ktorú môžem nosiť s čímkoľvek. Je to vzrušujúce spolupracovať so značkou Daniel Wellington a som rada, že som mohla byť tvárou tejto kolekcie.“

Classic Petite sú ultratenké (33mm) hodinky s nylónovým popruhom a čiernym ciferníkom. K dispozícií sú v staroružovom alebo striebornom prevedení. Práve tie prezentuje na ruke počas tejto kampane a ty máš poslednú možnosť si zasúťažiť TU, alebo rovno si ich kúpiť na 24time.sk

Na trhu pôsobia od roku 2011 a okrem tejto edície majú samozrejme viac pánskych aj dámskych modelov. Najnovšie k hodinkám, ktoré vychádzajú z filozofie využiteľnej a nestarnúcej ležérnej elegancie pridali náramky a prstene.

Niet sa čomu čudovať, svoj úspech a obľúbenosť si právom zaslúžia. Samotná značka je zaujímavá už len jej začiatkom. Ak si chceš viac prečítať o neobyčajnom vzniku a vývoji tejto svetovej značky, môžeš TU.

 

 

 

 

 

 

Kendall Jenner

 

Hodinky DW nosí aj Kylie Jenner

 

 

Hodinky do súťaže venoval internetový obchod 24time.sk, ktorý sa predaju hodiniek venuje už od roku 2013. Na ich stránke nájdete spomínanú značku hodiniek DW, no ale aj mnohé ďalšie. Určite si vyberiete! Ospravedľnujeme sa, že sa súťaž tak natiahla, ale už je to vyriešené a viac sa to nestane, ďakujeme za priazeň.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk