Ďalšie hrátky na jachte

pridal NoName 1.8.2019 o 13:17


Keďže je uhorková sezóna a všetky celebrity dovolenkujú a my sme tiež v letnom móde, prinášam vám ďalší zadok na jachte.

Neviem, koľkí z vás podľa bieleho zadku a riedkych vlasov spoznali Amber Heard? Už dlhšie sme tu o nej nič nemali. Naposledy sme o nej písali v súvislosti s jej novým objavom alias Pán rybací ksicht. Na jachte bola už ale s kamoškou, tak zrejme jej vzťah nevydržal…aké prekvapivé, hlavne keď vieme že rada strieda partnerov a sem tam aj sekne niekomu do pršteka.

Aby som ju ale iba nehejtovala, v Aquamanovi sa mi s tými červenými vlasmi veľmi páčila.

Amber sa momentálne nachádza kde inde ako v celebritami milovanom Amalfi. Neďaleko sa koná Giffoni Film Festival a tak na pobreží je vysoká koncentrácia hviezd.

Amber nafotili v týchto oku nelahodiacich plavkách. Úprimne si myslím že biele plavky by mali nosiť len Latino ženy a Afričanky. Ak by predsa len niektorá mala záujem, tieto hnusne vykrojené plavky si môžete objednať cez net za „pouhých“ 165 dolárikov.

Amber je aj pár rokov od rozvodu stále spájaná s Johnnym Deppom. Zatiaľ čo sa ona čľapkala v mori v Taliansku , v médiách sa objavila fotka Johnnyho z roku 2015 keď boli manželia. Trochu tragikomická foto zachytáva Johnnyho na nemocničnom vozíku ako leží s odfakleným kúskom prsta. Amber mu mala údajne spôsobiť aj zranenie na tvári (uhasila si cigaretku na jeho pravom líci). Jednoducho harmonický vzťah. Táto špina okolo ich manželstva ešte stále vylieza na povrch a myslím že sa ešte máme na čo tešiť.

 

Kým médiá a právnici riešia staré bitky, Amber si takto pláva a má v paži

 

Štýl plávania tzv. na žabu

 

 

Slaná voda v očiach je sviňa

 

Neviem či je úplne výhodné navešať si na seba šecky reťázky a prstene a tak sa ísť kúpať, no ale pre mňa za mňa

 

Ale postavu má dobrú

 

Hmm…žeby kebab?

 

Amber asi číta nejaké celebritné news, keď tu zrazu na ňu vyskočí fotka dobitého Johnnyho

 

Bejvávalo

 

Inkriminovaná fotka. Johnny tu leží ako na smrteľnej posteli, ale treba zachovať štýl

 

Zdroj: dailymail.co.uk,  News.com.au

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk