Harry a Meghan budú mať maximálne dve deti

pridal NoName 2.8.2019 o 16:56


Chcú tým bojovať proti znečisťovaniu Zeme.

Harry a Meghan nasadli na vlak nenávisti a mám pocit, že sa môžu aj rozkrájať, verejnosť bude proti nim. Ich PR tímy im predpísali charitu a boj za správnu vec a aj tak to nakoniec nevypálilo dobre. Priznám sa, že ten mediálny lynč, ktorý zažíva Meghan som vždy považovala za prehnaný. Brala som to tak, že konzervatívni Briti nemôžu prehryznúť, že sa k blízkosti trónu dostala černoška, béčková herečka a tak trochu rebelka. Čím dlhšie sa však Meghan vyhrieva na výslní, tým viac začínam mať pocit, že ľudia ju neznášajú jednoducho preto, že je namyslená egomaniačka.

Aktuálne sa k jej blbnutiu pridal aj vojvoda zo Sussexu, aka Harry. V magazíne Vogue sa objavil rozhovor princa Harryho s enviromentalistkou Jane Goodall. V tomto rozhovore sa Harry rozhodol, že odteraz budú aj s manželkou bojovať za našu planétu a oficiálne sa z nich stávajú najväčší ekológovia Veľkej Británie a okolitých galaxií. Spôsob ich boja je však tak trošku smiešny. Harry vyhlásil, že oni s Meghan rozhodne neplánujú mať viac než dve deti, keďže nechcú zbytočne zaťažovať planétu. Cítite v tom aj vy podprahový odkaz pre Willa a Kate, ktorí majú troch malých drobcov? Okrem toho sa v rozhovore dotkol aj témy rasizmu, keď povedal, že ľudia sa často podvedome chovajú ako rasisti, ale ak ich s tým konfrontujete, tak to poprú. Ono je to vlastne veľmi romantické, že svoju manželku takto bráni. Ale môj názor je, že väčšine ľudí neprekáža to, akú má Meghan farbu pokožky. (Aj keď nie som naivná. Určite je aj takých veľa.)

Hneď potom, ako vyšiel tento rozhovor, ukázal Harry, že to s ekológiou myslí vážne. Nasadol do svojho súkromného lietadla a pobral sa na enviromentálnu konferenciu na Sicíliu. Predniesol tam vskutku plamennú reč. Okrem neho sa tam dostavilo množstvo ďalších celebrít, ako Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Orlando Bloom, Priyanka Chopra či Harry Styles. Uštipační novinári zrátali, že na ostrov sa títo naši bojovníci prepravili na 114 súkromných lietadlách.

 

Indická továreň, ktorá vyrobila deku pre Archieho, má asi 100 zamestnancov. Ich hodinová mzda je 41 centov.

 

Bojovník Harry s enviromentalistkou Dr. Jane Goodall v magazíne Vogue

 

Frogmare Cottage. Za jeho renováciu zaplatili vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu viac než 3 milióny eur.

 

Koľko tých detí vlastne chceli, keď sa tak hrozne obetovali? Meghan má 37 rokov. Určite plánovala rodiť minimálne do 50-tky, to mi vychádza na futbalovú jedenástku.

 

Šaty, v ktorých sa Meghan objavila na premiére Levieho kráľa stáli 5400 eur.

 

Greta Thunberg, dievča, ktoré to myslí s ekológiou vážne. Prepravuje sa len vlakmi, na klimatický summit v New Yorku sa dopraví na jachte, ktorá je vybavená solárnymi panelmi.

 

Zdroje: vanityfair.com, mirror.co.uk, dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk