Hugh Jackman vo vlnách

pridal NoName 6.8.2019 o 12:53


#mňamdopapuče

Mala som sen, že raz napíšem článok, v ktorom budem ospevovať telo polonahého Hugha Jackmana vo vlnách. Že opíšem jeho vyrysované svalstvo, ktoré akoby do kameňa tesal samotný Michelangelo. Že budem spievať ódu na jeho tvár, v ktorej bude odhodlanie a čistá radosť z pohybu. A samozrejme, nezabudnem ani na jeho mužné ochlpenie.

Ten sen sa mi splnil. Hugh Jackman sa rozhodol, že si zapláva na svojej obľúbenej austrálskej pláži Bondi. Ignác bol našťastie pri tom a urobil Hughovi nádhernú sériu Baywatch fotiek. Hugh zhodil tričko, obliekol si plavky a odhodlane skočil do ľadovej vody. Rátate správne, v Austrálii je momentálne riadna zima, aktuálne približne 12 °C. Hugh je však kovaný z adamantia a kúsok ľadovej vody mu vrásky nerobí.

Keď sme pri tých vráskach, Hugh obdivuhodne odoláva zubu času, napriek tomu, že v októbri bude mať už 51 rokov. Momentálne sa venuje divadlu, vystupuje v hre The Man. The Music. The Show. Počas dvojhodinového predstavenia spieva piesne z Bedárov, Najväčšieho showmana a divadelnej hry Čarodejník z krajiny Oz. Aktuálne hrá v Austrálii, v septembri bude na Novom Zélande a na jeseň sa vráti do USA. V LA malo jeho predstavenie ohromný úspech, bolo beznádejne vypredané. Silne uvažujem, že na toto by sa oplatilo minúť všetky moje životné úspory. Kto ide so mnou?

 

 

Gay alebo hetero?

 

Pre mňa za mňa, nech ho priťahuje aj luster. Alebo gumené morské panny

 

Nič to nemení na tom, že Hugh vyzerá neskutočne.

 

#mňamdoveďvietečoho

 

Hugh a jeho pokusy zapísať sa do Guinnessovej knihy rekordov

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk