Simon Cowell je sexi

pridal NoName 6.8.2019 o 15:45


Či nie?

Netvárte sa, že nie. Že by ste nechceli, aby si vás Simon privinul na to obtiahnuté biele tričko (áno, na fotke má čierne, ale v X Factore to bývalo biele) a povedal vám, že spievate falošnejšie ako stádo divých svíň. Či vlastne pardon. To nepovedal on, ale Pali Habera v slovenskej Superstar. Hát, čo mal robiť, keď sa len snažil štylizovať do Simonovej roly nemilosrdného porotcu? Na Simona a jeho animálnu príťažlivosť ale jednoducho aj tak nemal. A nezachránili by to ani tie jeho slávne minikraťasy.

No dobre, a teraz vážne. Simon sa mi nikdy nezdal sexi. Ale v X Factore vedel niektorých súťažiacich fakt trefne okomentovať, takže som sa na ňom bavila. Spomínam si, že som ho začala registrovať vďaka rozprávke Shrek 2, konkrétne bonusovej scéne na DVD. Postavičky tam vyhlásili spevácku súťaž a hodnotil ich práve Simon (v českom dabingu Ondřej Soukup z českej Superstar, no ale podľa vizuálu je to jednoznačný Simon). Teraz som si síce musela overiť, či tá scénka nebola len výplodom mojej fantázie, ale nie, ozaj tam bol. Fajn, že si zo seba vie spraviť srandu.

Hoci Shrek 2 vyšiel v roku 2004, Simon ostáva talentovým súťažiam verným aj dnes. Je predsa dosť veľa ľudí s tragickými príbehmi, ktorí vedia aspoň približne udržať tón, takže o účastníkov nie je nikdy núdza. Ale zase aby som mu nekrivila, Simon má celkom nos na to, aby v iných vyňuchal potenciál. Napríklad takí chlapci z One Direction, ktorých dal dokopy v rámci X Factoru. Síce nie sú práve môj šialok kávy (ako by povedala Dara, keď už sme pri tej Superstar), ale úspech skupine naozaj neuprieme. Tentokrát však Simon nebude musieť objavovať nové talenty, súťažiť medzi sebou budú tie, o ktorých už svet vie. V Britain’s Got Talent: The Champions o výhru zabojujú víťazi a finalisti z predošlých sérií. Celé to odmoderuje britské duo Ant and Dec, porotcami budú okrem Simona, Amanda Holden, Alesha Dixon a David Walliams. Napísala by som vám aj mená súťažiacich, ale vážne mi nič nehovoria. Okrem porotcov sa chytám akurát na Susan Boyle, ale práve tá je vraj príliš vyťažená a účasť odmietla.

Simona si Ignác a jeho družina odchytili, akurát keď odchádzal z natáčania tejto show. Mnohým neunikla jeho štíhlejšia telesná stránka, za ktorú je zodpovedný nový životný štýl. Po zdravotných problémoch v roku 2017 sa na sebe totiž rozhodol zapracovať. Na základe výsledkov z krvi mu lekár poradil vynechať zo stravy nasledovné: červené mäso, cukor, mliečne výrobky, a ako inak, lepok. Alkohol tiež obmedzil. Vzhľadom na to, že má 59 rokov a malé dieťa, je snaha žiť zdravšie celkom rozumným krokom. Aj keď trochu ma zdesilo zistenie, že Simonov syn Erik má už 5 rokov. No tak, čas, nemusíš sa až tak strašidelne ponáhľať!

Fotky Simonovej premeny nájdete v galérii.  Ja teraz idem (po vzore tatínka z Pelíškov) vypracovať svoj nový jídelníček. Nejaký Simon Cowell na tom predsa nebude lepšie ako ja!

 

Rozmýšľala som, na koho sa mi Simon s týmto úsmevom podobá. Prišla som na to, že na Rossa z Priateľov. Vtedy, keď to prehnal s bielením zubov

 

Odtieň celkom podobný tomu Simonovmu

 

Láskavo rozdal aj pár autogramov

 

Takto si ho pamätám z X Factoru

 

A takto vyzerá v bielej dnes. Na fotke (ako aj na tých v aute) s priateľkou a matkou Erica, Lauren Silverman

 

A ešte bonus. Shrek, Fiona a Simon porotcujú

 

Pri istých výkonoch takto Simon reagoval aj v reálnej súťaži

 

 

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk