Príliš ružová Rihanna

pridal NoName 8.8.2019 o 21:40


Ach to leto… samé párty, samá zábava…

Aj Riha sa bola baviť. Barbadosanka nezabúda na svoju rudnú hrudu a navštívila aj lokálny karneval. Teda podľa mňa, je tam každá takáto pouličná fiesta vnímaná ako karneval. Súdim podľa oblečenia. Rihanna je šikovné dievča a vie predvídať. Keďže už nejaký ten rok pôsobí v showbiznise, počíta s tým, že ju bude obliehať množstvo fanúšikov. Takže ten komplikovaný outfit zvolila správne a takticky. Pierkami okolo seba vytvorila rádius, ktorý nesmie nikto prekročiť. Inak dostane cez držku, lebo šak mačkáš mi šaty, hej ty! Táto párty sa konala v pondelok pod názvom Crop Over. Je to vyvrcholenie všetkých zábav, ktoré začínajú na Barbadose už v máji. Veď čo by ste tam chceli celé dni robiť. Baviť sa predsa!

Jedno Rihe ale musím uznať. Vie to s ľuďmi. Ktovieaká iná celebritka by sa len tak do davu nepustila, ale ona má na háku. Baví sa s lokálnymi a užíva si domáceho prostredia.

Plameniak v akcii!

 

 

 

 

 

Ten starček pred ňou, je jej dedko a podľa starostlivého pohľadu je vidieť, že sa balá aby sa nešmykol. Milé.

 

 

 

 

 

 

 

Toto čudo naľavo je čo ??

 

Nefoťte ma s ním!!!

 

 

 

Baviaci sa dav

 

Chalanko má toho na pleciach dosť…

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk