Čo porába Kim Kardashian?

pridal NoName 9.8.2019 o 2:28


Teda, čo pridala posledné dni na Instagram?

Kim s KarolomSeverankou si pred pár dňami odbehli na malý výlet. Ale nie taký obyčajný, ako keď vezmete v tomto horku deti do jaskyne, aby ste sa aspoň na chvíľu schladili. Veď viete, sadnete do auta a za pol hoďku ste tam. Splníte dva v jednom. Aj sa povenujete rodine a ešte sa dostaví aj vytúžená klimatická zmena.

Westovci si odbehli do Japonska. Do múzea umenia. Na Instagram zavesili fotografie, podľa ktorých si vychutnávali silný vizuálny zážitok. Kim si neodpustila zmysel pre štetkovosť a obliekla si na seba niečo krátke a priliehavé. Zato Karol a Severanka pri nej vyzerali ako teplákové duo.

Okrem iného Kim využila pozornosť ľudí aj na promo svojej novej produktovej rady líčidiel. Asi sa bude jednať o nejaké zemité odtiene a inšpirovala sa 90-tymi rokmi. Teraz je to dosť v kurze. Uvidíme dokedy. Píšem asi, pretože ma tá jej laciná, ale predražená kozmetika nezaujíma a nerada jej robím promo.

Naznačila, že odtiene pomenuje po herečkách/speváčkach/modelkách, ktoré hviezdili v deväťdesiatkach. Takže sa dočkáme Alicii Silverstone, Brandi, Cindy Crawford, Spajsiek a veľa ďalších. Nižšie na obrázku to uvidíte.

 

Kim s Karolom

 

So Severankou

 

 

Nejaké nové promo, čohosi čo bude v „nude“ odtieňoch…

 

 

 

 

Tu sa ľudí dotazuje, koho ešte navrhujú ako názov pre odtieň.
(Si predstavte, že pošlete vybrať vhodný telový rúž svojho partnera. A na výber ich bude 50. To je jasná jama levova)

 

 

Mini prierez Kiminou inšpiráciou. Alicia Silverstone vo filme Clueless.

 

Mel BGeri

 

Tyra Banks

 

Liv Tyler

 

Zdroje: dailymail.co.uk, Instagram,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk