A je po láske

pridal NoName 12.8.2019 o 19:03


A je po láske

Miley a Liam to zabalili.

Len toť nedávno sme tu mali článok o Miley a jej rozhovore pre magazín Elle. V ňom sa vyjadrila nielen k svojmu plánu nemať deti, ale hovorila aj o svojom manželstve. Že je unikátne, komplexné a teda mnoho ľudí mu nerozumie. A ako to už býva, keď celebrity v rozhovoroch začnú niečo takého splietať, čoskoro sa dá očakávať koniec toho unikátneho a komplexného zväzku. Inak to nie je ani v prípade manželstva Miley, ktoré podľa všetkého skončilo.

Ak si potrebujete trochu zrekapitulovať priebeh love story týchto dvoch, tak všetko začalo v roku 2009 pri natáčaní filmu The Last Song. Trochu sa rozchádzali a schádzali, v roku 2012 Liam pokľakol a požiadal ju o ruku. Vtedy to ešte nevyšlo, zasnúbenie ďalší rok padlo a pár sa rozišiel. V roku 2016 sa ale opäť zišiel a prekonal spolu aj vlaňajšie kalifornské požiare, počas ktorých im dom v Malibu zhorel do tla. Práve toto ich údajne malo ešte viac spojiť a následne inšpirovať k tomu, aby sa zosobášili. Svadba prebehla v decembri 2018 a mne osobne bolo sympatické, že bola relatívne malá a súkromná (u nich doma).

Dnes už to ale vyzerá, že svadba nestačila a necelých osem mesiacov po nej sa Miley a Liam rozhodli ísť od seba. Dôvodom má byť podľa vyhlásenia od Miley vraj to, že sa každý z nich nielenže neustále vyvíja a mení (máme to asi chápať tak, že už nie sú tí istí ľudia, akými boli v čase svadby), ale aj že by údajne bolo pre oboch najlepšie, ak by sa mohli sústrediť len na seba samých a svoju kariéru. Samozrejme, naďalej chcú ostať priateľmi a oddanými rodičmi ich psíkov. Tak čo, veríte oficiálnemu dôvodu? Či bol kameň úrazu v tom, že Liam predsa len chce byť rodič aj ľudským mláďatám? Alebo žeby mu nevyhovovalo, že mu Miley doma v zástere nevarí? Ženy by podľa mňa mali vedieť variť. Muži detto. Každý by mal vedieť aspoň trochu variť, lebo feminizmus a odmietanie tradičných džendžer úloh vám nepomôže, ak ste hladní. Isté zdroje tiež tvrdia, že Liama vraj otravovalo, ako sa Miley správala pred kamerami, spomínal sa neustále vyplazený jazyk a občas príliš vulgárne vystupovanie. Nuž, nemôžem povedať, že by som mu to mala za zlé, ak by to bola pravda.

A keď už nám Miley v rozhovore pre Elle pripomenula, že ju stále sexuálne priťahujú ženy (hoci je vydatá za muža), myslíte, že ju čoskoro s nejakou uvidíme? To bol chyták. Vidieť ju môžeme už teraz, nachádza sa (ako inak) na Lago di Como. A Ignác bol až taký šikovný, že sa mu podarilo cvaknúť, ako sa Miley bozkáva s Kaitlynn Carter (ex Brodyho Jennera, ach, táto Kardashian-Jenner família sa ozaj navtiera všade). Ktovie, či to ostane to len pri dovolenkovej bozkávačke, alebo Miley skúsi aj ďalší porozchodový rituál- zmenu účesu.

 

V máji na Met Gala. Bejvávalo.

 

Malá ukážka toho, čo asi Liam nevedel dvakrát oceniť

 

Som celkom ochotná veriť tomu, že na tejto fotke len tíško trpí

 

Túto fotku zavesila Miley v sobotu na Instagram. Nemá na nej obrúčku, tak ľudia už vtedy začali špekulovať o rozchode. Ten sa krátko na to potvrdil.

 

Miley s Kaitlynn. Pre poriadok, Kaitlynn je tá v bledých plavkách

 

 

Možno je toto lepšia reakcia na rozchod ako si svojpomocne (a tým aj zle) odstrihnúť ofinu…ale fakt len možno

 

Zdroje: dailymail.co.uk, ew.com, dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk