Ellen DeGeneres s manželkou na výlete v UK

pridal NoName 12.8.2019 o 21:13


A špekulanti už špekulujú.

Ellen s manželkou Portiou de Rossi prileteli včera vo veľkom štýle do Londýna. Rozhodovanie medzi autom, autobusom, vlakom alebo helikoptérou padol na poslednú spomínanú možnosť. Asi vyčíhali lacné lístky na zľavovom portáli. Ignác mal čo robiť, aby stíhal tempo. Chcel sa prepašovať do batožinového priestoru, ale odhalili ho. Chválabohu, ho pustili a tak sadol na firemný monocykel a šliapal ako o život.

Podarilo sa mu zachytiť prílet manželského páru a následný presun do auta. Ostatní paparazzovia si šuškali nejaké klebety o tom, prečo sa tieto dve dievky vybrali do Londýna. Dôvodom by mala byť návšteva Meghan Markle a jej synátora Archieho.

Tieto informácie vraj vyplývajú z toho, že Ellen sa s Meghan pozná, a kedysi si vďaka nej Meghan adoptovala psíka. Ellen sa v jej show vyjadrila, že by mala byť pozvaná na svadbu, pretože je zodpovedná sa stretnutie s jej láskou – psom. Takže vďaka týmto nepriestrelným argumentom, teraz budú všetci číhať kam sa Ellen s Portiou vyberú.

Mrknime na fotky. Btw, Ellen je už staršia dáma ako tak pozerám…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čaute Pikoškári!

Zdroje: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk