Ktorá 43-ročná herečka je tehotná?

pridal NoName 13.8.2019 o 21:24


A bude to jej tretie dievčatko!

Milla Jovovich. Slávna ryšavka z Piateho elementu alebo ak chcete killerka Alice zo série Resident Evil je tretíkrát tehotná. A oznámila to prostredníctvom Instagramu. Tento rok bude spolu s manželom Paulom W.S. Andersonom oslavovať 10 výročie svadby a spolu majú dve dcéry – 11-ročnú Ever a 4-ročnú  Dashiel Edan.

Pred dvoma rokmi si herečka prešla potratom, preto si tehotenstvo doteraz nechávala pre seba. V máji sa na Instagrame vyjadrila aj k schvaľovaniu reštriktívneho zákona o potratoch. V štátoch Ohio, Mississippi, Kentucky, Iowa, Severná Dakota a Georgii sa neumožní ženám potrat ani v prípade znásilnenia či incestu. Jedinou výnimkou bude ohrozenie matky.

Toľko k vážnym veciam, poďme si pozrieť pár fotiek.

 

UPDATE: Ak to teda nebolo z článku jasné, tak dopĺňam, že Mila Jovovich sa postavila proti zákonu o potratoch. Vo svojom poste na Instagrame z mája uvádza, že opäť sú v stávke práva žien slobodnej voľby. Už 6 štátov USA podpísalo tento drastický zákon. Zároveň si zaspomínala na najhoršie chvíle svojho života, keď počas cesty vo východnej Európe sa jej spustil skorý pôrod. Bola 4 a pol mesiaca tehotná a úplne bez rodiny. Z tohto jej najstrašnejšieho zážitku má dodnes nočné mory. Ďalej opisuje svoj strach z toho, v akých podmienkach budú musieť ženy podstupovať potrat pokiaľ bude nezákonný a ako dlho jej trvalo dostať sa z depresie.

V plnej kráse!

 

S vyškerenou rodinou

Na vážnu tému

 

Opäť jedna vyškerená fotka….a jej staršia dcéra ma tie uši krásne!

 

Zdroje: instagram.com, independent.co.uk, whodatewho.com, goodtoknow.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk