Courtney Stodden sa fotila

pridal NoName 14.8.2019 o 14:44


Dlho to tu nebolo.

Ja viem, teraz už možno Courtney nie je až takým unikátom ako kedysi. Aj obyčajná speváčka sa dnes vie vyzliecť do spodnej bielizne a niečo zanôtiť. Ako je na tom spevácka kariéra Courtney sa neodvažujem na vlastné uši overovať, ale podprsenku a nohavičky svetu ukázala minulý víkend. Aspoň v tomto ohľade sa teda veľmi nezmenila. Inak sa mi ale zdá, že sa zmenila v tvári. Alebo len jej štýl líčenia prešiel update-om? Hm, nie je mi to jasné.

Každopádne, aj s novým ksichtom ostáva Courtney naďalej verná svojej asi doživotnej modle – Norme Jean, alias Marilyn Monroe. Preto aj fotenie na pláži prebehlo v štýle filmu Gentlemen Prefer Blondes (Páni majú radšej blondínky). Tam mala na sebe Marilyn ružové šaty a rukavice a spievala pesničku Diamonds Are a Girl’s Best Friend. To je dosť pravdepodobne krédo Courtney, takže sa logicky inšpirovala práve touto filmovou scénou. No aby to nebolo celé len opajcované od Marilyn, pridala aj niečo vlastné. A síce to, že na sebe nemala ružové šaty, ale len ružové plavky (ružové rukavice ostali zachované). Z tejto informácie určite padáte na zadok, jednak z tej jej invencie a jednak z faktu, že sa zase raz fotila polonahá.

A inak vedeli by ste takto z brucha tipnúť, koľko má teraz Courtney rokov? Áno, asi je ťažké zabudnúť, že si 51-ročného Douga Hutchinsona brala ako 16-ročná. No odvtedy poskytla toľko materiálu na články, až by som bola ochotná tvrdiť, že svadba bola aj vyše 10 rokov dozadu. Ale nebola, prebehla v roku 2011. Všetci sme boli strašidelne šokovaní, keď to tým dvom nevyšlo a momentálne je už žiadosť o rozvod oficiálne podaná  (predchádzalo tomu viacero kríz). 24-ročná (to bola správna odpoveď na otázku, koľko má Courtney rokov. Ak by si to niekto nevedel zrátať) Courtney toto leto v rozhovore prezradila, že by sa chcela zbaviť nálepky tínedžerskej nevesty a bola by rada, keby ju ľudia spoznali ako speváčku a textárku.

Napriek tomu vraj svadbu s Dougom neľutuje, pretože bol k nej skvelý. Trochu ľutuje len to, že sa s ňou otec od tej svadby nerozprával. Courtney tvrdí, že sa asi cítil jej novým manželom nahradený, pretože ten nový manžel bol od neho o dva roky mladší. A tak keď s ňou prerušil kontakt, Doug vraj v istom zmysle skutočne zastúpil rolu jej otca, tým, že pri nej stále stál (až do rozhodnutia rozviesť sa). Booože. Toto sa zle aj číta, aj píše. A Courtney by z toho určite tiež nebola nadšená, lebo sa stále točíme len okolo jej manželstva a nie hudobnej kariéry. Tak ešte dodám, že jej júlovú pesničku Freak Alert nájdete na Youtube. Ak máte na to odvahu (ja nemám), pustite si ju, Courtney sa určite poteší.

 

Vám sa tiež zdá, že v tvári vyzerá inak? A nemyslím tým to dokreslené znamienko po vzore Marilyn.

 

Keď sa povie Courtney Stodden, predstavím si ju nejako takto. Na fotke s jej strašnou matkou Kristou (má to blízko k ďalšej strašnej matke menom Kris) s ešte strašnejším obočím

 

Toto je jej súčasná podoba. Teda aspoň bola v deň fotenia.

 

Snaha o Marilyn

 

Originál. Okrem šiat chýbajú Courtney aj tie diamanty. Ale aspoň má stále svoj egyptský náramok

 

Nech ten náramok vidíte poriadne

 

Pupupidu! Či vlastne…to je iný film, hups

 

No a čo by to bola za vášnivú obdivovateľku, keby nenavštívila aj miesto posledného odpočinku svojej hrdinky? Prvé mi napadlo, prečo sa vyzula a stojí na svojich topánkach. Ale predpokladám, že to ich má obuté a sú len umelohmotne priesvitné. Špeciálnu pozornosť upriamujem na klobúk, v ktorom chodia staré černošky v Atlante do kostola.

Ak máte tú odvahu – Freak Alert

 

Zdroje: dailymail.co.uk, foxnews.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk