Bella Hadid a The Weeknd sa rozišli

pridal NoName 17.8.2019 o 8:15


Už zase.

Bella Hadid a Weeknd alias ananás alias Abel Makkonen Tesfaye už netvoria pár. Stránke E! News to potvrdil tajný zdroj a uviedol aj dôvod, ktorý znie celkom uveriteľne. Holúbkovia na seba údajne takmer vôbec nemali čas a postupne sa od seba vzďaľovali. Nielen fyzicky ale aj psychicky. Vídali sa zriedkavo a z toho pramenilo napätie a spory. Tie napokon vyústili až do rozchodu.

Bella a Weeknd si rozchodom už raz prešli, konkrétne v roku 2016. Weekend si medzitým vyskúšal lono Seleny Gomez a minulý rok sa k Belle vrátil. Chvíľu sa dokonca šuškalo aj o zásnubách, ale napokon to nevyšlo.

Som zvedavá, či bez seba vydržia. Neviem, či je ich vzťah skutočný, to vedia len oni a ich právnici, ale ja im to celkom žeriem. Pripadá mi to taký typický vzťah, v ktorom dvaja nevedia byť spolu, ale ani bez seba. A sem-tam lietajú taniere a potom nasleduje vášnivé uzmierovanie. Aj tajné zdroje hovoria, že rozchod možno ešte nie je celkom definitívny. Údajne sa teraz obaja chcú sústrediť na prácu, ale v inom časopriestore tomu možno ešte dajú šancu.

 

 

 

Zdroje: eonline.com,  mirror.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk