Ariana Grande koncertovala v Londýne

pridal NoName 19.8.2019 o 11:55


Spievala, tancovala a hádzala vlasmi.

Ariana odštartovala ďalšiu vlnu koncertov vo veľkom štýle. Nasledujúce tri mesiace bude brázdiť Európu krížom krážom a my dúfame, že pri takomto plnom nasadení, niekde nezabudne svoj konský chvostík. Ja si totižto Arianu už bez toho obrovského ohonu neviem ani predstaviť. Myslíte, že jej niekto dodáva zadarmo lieky na bolesť hlavy? Mňa zvykne z pritiahnutého copu rozbolieť hlava už  v polke dňa. Nie je to, samozrejme pravidlo, ale zle zatiahnutý cop dokáže znepríjemniť deň. Táto malá osôbka to zrejme zvláda, a ešte si k vlastnej hrive pričeše aj 10kg cudzích vlasov.

Presuňme sa od vlasov k outfitu. Dobrá popová speváčka sa počas koncertu musí prezliecť aspoň 3-krát. Inak to nemá cenu. Kostým musí byť vyzývavý, miniatúrny a ligotavý. Tieto atribúty Ariana splnila a v jej prípade situáciu výrazne zlepšuje aj fakt, že vie spievať. To je už ale voliteľný prvok. Live koncerty sú dnes len o správnej show a sexi kostýmoch.

Pripájam fotky z koncertu. Netvári sa občas Ariana ako smutné šteniatko?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segzi

 

 

 

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk