Ashley Graham je tehotná!

pridal NoName 19.8.2019 o 6:34


A za chvíľu dorastie do obrích rozmerov…

Ashley je plus size modelka, takže nie je žiadne tintítko. Hoci môže znieť moja úvodná veta trochu urážlivo, berme ju realisticky. Je to kus ženskej a obávam sa, že počas tehotenstva sa na ňu nejaký ten metrák nalepí. Jej to ale určite nebude vadiť a po pôrode sa dočkáme hlbokých vyjadrení o tom, že sa konečne cíti ako žena, že sa jej zmenil život, a že sa jej vesmírne poslanie naplnilo až keď sa stala matkou. Podobné vyjadrenia na počkanie generuje pod vplyvom svojho life coacha každá hollywoodska celebrita, tak som si dovolila miernu predpoveď.

Jáj a oné, že gratulujeme. To je jasná vec. Dieťa čaká so svojim manželom Justinom Ervinom a túto radostnú novinu nám oznámili prostredníctvom Instagramu. Aby to bolo celé ešte viac pompéznejšie, oznam zavesili na internety v deň svojho deviateho výročia svadby. My im držíme palce a zároveň zadávame Ignácovi do sledovacieho plánu aj Ashley. Teda nie že by mal sledovať jej kilá…Ehm.

 

 

Tu aj s ultrazvukom

 

Tu zblízka, natešení budúci rodičia

 

A tu pár dovolenkových fotiek z Talianska

 

 

 

Zdroje: Instagram.com, Dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk