Shanina už má náhradu za manžela

pridal WonderWoman 19.8.2019 o 21:30


Pomerne skoro…

No dobre, teraz budem možno trochu zbytočne moralizovať. Ale keď ja som bola tak sklamaná, keď v júni Shanina Shaik a jej manžel DJ Ruckus ohlásili rozchod. Veď uznajte – len rok po svadbe, tri roky po zásnubách a navyše tak dokonale vizuálne sa k sebe hodiaci ľudia. No číre sklamanie, naozaj.

Tak a po tomto všetkom sa po necelých dvoch mesiacoch od rozchodu Shanina vykusuje s iným. Minulý týždeň bola v rámci svojej dovolenky na Ibize na jachte, kde jej robil spoločnosť neznámy snedý chlapík, s ktorým si vymieňala horúce bozky. Nepomôžem si, ale dotyčný na mňa pôsobí ako slizák, ktorý ju zbalil niekde v plážovom bare a jeho najvyššie dosiahnutou životnou métou je to, že sa jej dostal do (Victoria´s Secret) nohavičiek. Ale dobre, teraz nastupuje moje racio a to vraví, že Shanina je momentálne slobodná a môže si robiť čo chce. Alebo je tiež možné, že ju jej drahý manžel podvádzal a preto sa rozišli a ona si teraz fúka pošramotené ego nezáväzným sexom s miestnym Španielom (prípadne Španielmi). Všetko je možné a tak beriem späť to počiatočné moralizovanie a Shanine odkazujem: užívaj si, dievča, ale hlavne bezpečne! Chlamýdie sú to najmenšie riziko…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk