Selena Lovato

pridal NoName 21.8.2019 o 14:48


Tak ktorá?

Ja som si pôvodne myslela, že sa pozerám na plnšiu Selenu Gomez. Až po dôkladnej analýze som sa dopracovala k Demi a zhrozila som sa. Na to, že práve oslavuje rok bez kvapky alkoholu a bez tekutých či sypkých drog, vyzerá hrozne. A dovolím si to tvrdiť aj napriek tomu, že viem o jej dávnejších problémoch s prijímaním potravy.

Koľko peňazí už musela utratiť na liečby, terapie, life coachov a podobne a stále vyzerá ako troska. K tomu všetkému má trhlú matku, ktorá je tiež v živote stratená a tak sa pýtam, načo sa tí ľudia stále hrabú do Hollywoodu?  Má slávu, má peniaze a takto oblečená cestovala do Londýna. To si nevie dať normálnu obyčajnú teplákovú súpravu? Nehovorte mi, že v tomto chcela splynúť s davom. Náš Ignác si ju hneď všimol a nezvládol urobiť viac ako jednu fotku. Potom ju v tichosti poľutoval a striehol na iné celebrity.

 

Takto sa splýva s davom Demi? Mimochodom na tričku má Selenu, nie síce Selenu Gomez ale speváčku Selenu Perez, ktorá zomrela násilnou smrťou v roku 1995.

 

Tu je na ceste z posilky a na tričku nám odkazuje, že je nezlomiteľná. To ale nebude tak celkom pravda…

 

Po zásahu stylistiek a vizážistiek dokáže vyzerať k svetu.

 

A občas aj zapózuje

 

Zdroje: dailymail.co.uk, justjaredjr.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk