Sú dôvodom ich rozchodu alkohol a drogy?

pridal NoName 21.8.2019 o 12:26


A Miley je v tom nevinne!

Svet je vážne hore nohami. O konci ani nie 8-mesačného manželstva a dlhoročného vzťahu kedy sa Liam a Miley stále rozchádzali a schádzali ste už iste počuli hory doly. Povedzme si úprimne, všetci si myslíme, že na vine je Miley. Nevybujarená Miley. Šialene vypleštená Miley. Jazyk vyplazujúca Miley s divnými kvázi sexi pózami, z ktorých sa mi neraz dvíhal žalúdok. A vedľa nej stál ten chutnučký, na prvý pohľad sympatický Liam aka mladšia verzia boha hromu Thora. Liam, ktorý si stále strážil svoje súkromie. Liam, ktorý bol absolútne neznámy začínajúci austrálsky herec, keď sa stretol so superstar Miley Cyrus na nakrúcaní Sparksovej romantiky Posledná pieseň. Ktovie o čom by sme písali, keby hlavnú úlohu v tomto filme neodmietol Taylor Lautner.

Poďme však k veci. Miley totiž vydala pesničku s názvom “Slide Away”, ktorá je celá o ukončovaní vzťahu. O tom ako nič už nie je také ako keď mali 17. Ako niekedy to bol raj a niekedy sa cítila paralyzovaná. Niekedy to všetko bolo vyrobené pre nich, až sa jedného dňa zobudila a všetko sa premenilo v prach. Bla bla bla…a tá zaujímavá pasáž. “Chcem svoj dom v horách a nie whiskey a tabletky.” V angličtine sa to samozrejme rýmuje. Naznačuje nám Miley, že dôvodom krachu ich manželstva je Liamova závislosť na alkohole a tabletkách? Kto tomu verí?

 

P.S.: O ich rozchode sme písali TU!

 

 

 

Vycapená na podlahe…áno, veľmi sexi

 

Nepijem, nefajčím, slušná som

 

Jedna s nešťastným jazykom a Duou Lipou

 

Ďalšia sexi póza

 

Obrázok k piesni „Slide Away“

 

Vinník Liam?

 

Zdroj: harpersbazaar.com, ew.com, csfd.com, youtube.com, twitter.com, pagesix.com, au.lifestyle.yahoo.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk